Video

Waarschuwing: epische trailer 'Geostorm'!

De wereld wordt overspoeld met natuurlijk geweld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:35 in Video
Na de bijzonder korte teasers van gisteren zie je hieronder de volledige teaser trailer voor de film Geostorm, het regiedebuut van scriptschrijver Dean Devlin (Independence Day, Stargate) en reshoots-kopman Danny Cannon (Judge Dredd, Gotham). In de epische sci-fi rampenfilm barst de hel los op aarde als zogenoemde klimaatsatellieten een storm van ongekende properties veroorzaken.


Bovenstaande beelden tonen aan dat we een nagenoeg wereldwijde verwoesting kunnen verwachten, met een schaalgrootte gelijk aan of misschien nog wel heftiger dan in Roland Emmerichs 2012 uit 2009. Vele werelddelen worden getroffen door natuurlijk geweld uit op dood en verderf. Een handjevol daadkrachtige mensen wil hier een stokje voor steken.

Met rollen voor onder meer Gerard Butler, Abbie Cornish, Alexandra Lara, Jim Sturgess, Amr Waked, Ed Harris en Andy García verschijnt de rampenfilm van producent Jerry Bruckheimer, die enige tijd terug de film liet oplappen met $15 miljoen kostende reshoots, staat gepland om op 19 oktober in de bioscoop te verschijnen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Ziet er eigenlijk best wel te doen uit. Hopelijk is Gerard Butlers personage wat boeiender dan de hoofdrolspelers van 2012.

Pjotr-B

Avatar

Geostrom(??) en een niet geheel gelukte hyperlink... Misschien even artikeltje editen?

Goov25

Avatar

Hmm ziet er best wel nep uit vind ik. Vooral die scenes aan het eind, die stad. Slecht cgi. 2012 ziet er in mijn herinnering toch beter uit dan.

Robbepost

Avatar

^ en die tornado's........

Zoals eerder vermeld heb ik weinig vertrouwen in een film die door de studio niet goed genoeg is bevonden en na 15 miljoen aan reshoots dus wel........

benjamin

Avatar

Niks aan de achtergrond geeft veel vertrouwen en de trailer ziet er ook op z'n best uit als iets dat we al zo vaak aanschouwd hebben.

Bilbo

Avatar

Visueel ziet het er niet slecht uit. Hier en daar een beetje oppoetsen maar dan kan het toch nog wel vrij oogstrelend zijn.

Ben alleen die dramatische covers van klassieke nummers in trailers een beetje zat.

Civilian Supreme

Avatar

Waar blijft Twister 2?
Wat een nonsens, en weer zo'n domme trailer met een langzame cover er onder. Deze hoeven ze echt niet naar de bios te doen, kansloos.

Wilmar

Avatar

The Day after Tomorrow 2?

Akke Moeka Hara

Avatar

Concept is natuurlijk eng, want ergens in je achterhoofd weet je dst ze echt wel experimenteren met weer triggers, dus vanuit een sateliet een statische bom te droppen in een wolk en zo regen veroorzaken.
Handig voor Afrika, maar op een grotere schaal netzo gevaarlijk als kernbommen.

SuPa

Avatar

Alweer een film waar we er met zijn allen aan gaan.
Kan niet wachten! :)

DutchYoda

Avatar

Concept lijkt me prima. Maar aan de CGI te zien was het budget beperkt. (ondanks de reshoots)

horizon

Avatar

And it all goes boom.

Zou wel tof zijn, anderhalf uur zulke beelden en dan geen enkel plot. Respect voor regisseur & studio die dat aandurven.
:)

benjamin

Avatar

horizon "Zou wel tof zijn, anderhalf uur zulke beelden en dan geen enkel plot. Respect voor regisseur & studio die dat aandurven."
Sinds wanneer is onkunde een kwestie van durven geworden?

horizon

Avatar

Jij denkt in klassieke manier van films maken.
;)

benjamin

Avatar

horizon "Jij denkt in klassieke manier van films maken."
Dus goede films maken is geen vereiste maar gewoon een klassieke opvatting?

nieuwslaatste nieuws

meest populair