Waarschuwing: epische trailer 'Geostorm'!

Waarschuwing: epische trailer 'Geostorm'!

De wereld wordt overspoeld met natuurlijk geweld.

Na de bijzonder korte teasers van gisteren zie je hieronder de volledige teaser trailer voor de film Geostorm, het regiedebuut van scriptschrijver Dean Devlin (Independence Day, Stargate) en reshoots-kopman Danny Cannon (Judge Dredd, Gotham). In de epische sci-fi rampenfilm barst de hel los op aarde als zogenoemde klimaatsatellieten een storm van ongekende properties veroorzaken.


Bovenstaande beelden tonen aan dat we een nagenoeg wereldwijde verwoesting kunnen verwachten, met een schaalgrootte gelijk aan of misschien nog wel heftiger dan in Roland Emmerichs 2012 uit 2009. Vele werelddelen worden getroffen door natuurlijk geweld uit op dood en verderf. Een handjevol daadkrachtige mensen wil hier een stokje voor steken.

Met rollen voor onder meer Gerard Butler, Abbie Cornish, Alexandra Lara, Jim Sturgess, Amr Waked, Ed Harris en Andy García verschijnt de rampenfilm van producent Jerry Bruckheimer, die enige tijd terug de film liet oplappen met $15 miljoen kostende reshoots, staat gepland om op 19 oktober in de bioscoop te verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair