Stanley Tucci en Nathan Fillion ook aan thriller 'Nomis' toegevoegd

Stanley Tucci en Nathan Fillion ook aan thriller 'Nomis' toegevoegd

Minka Kelly zal eveneens te zien zijn naast grote namen als Henry Cavill en Ben Kingsley.

David Raymond werkt momenteel levendig aan zijn tweede film, de psychologische thriller Nomis. Pas geleden zijn de camera's aangegaan en de castleden, bestaande uit Henry Cavill, Ben Kingsley en Alexandra Daddario, zijn ook druk bezig. Regisseur/scenarist Raymond was echter nog niet klaar en heeft deze week weer een hoop namen aan de film toegevoegd.

Het betreft Stanley Tucci, Nathan Fillion, Minka Kelly, Mpho Koaho en Brendan Fletcher. Respectievelijk zagen we ze eerder in titels als Spotlight, tv-serie Castle, The Butler, tv-serie Falling Skies en The Revenant. Wie ze spelen is niet onthuld, hetzelfde geldt voor het bovenstaande drietal. Nomis draait desalniettemin om de Amerikaanse politiemacht die de jacht heeft geopend op een pedofiel die huishoudt op het internet. De agenten ontdekken echter dat de weerzinwekkende man veel meer skeletten in zijn kast heeft.

Voor liefhebbers is het de bedoeling dat Nomis in 2018 verschijnt. Naast de regie en het schrijfwerk treedt Raymond ook op als producent. Daarbij krijgt hij hulp van vele andere ondernemingen, waaronder PalmStar Media en Arise Pictures. Raymond's eerste film kwam uit in 2006, Heroes and Villains.



NieuwsFilm

meest populair