Zie hoe Walter gebouwd wordt in video 'Alien: Covenant'

Zie hoe Walter gebouwd wordt in video 'Alien: Covenant'

Mysterieuze beelden van de nieuwe film van Ridley Scott.

UPDATE 17:01: Niet alleen is nu de volledige introductie van Michael Fassbenders Walter vrijgegeven, ook is er nog een interessante quote van Ridley Scott over zijn plannen met de Alien-franchise. Tegenover The Sydney Morning Herald vertelde Scott dat hij voorlopig niet klaar is.

"Wat we goed deden met Prometheus, is dat we het beschouwden als een ground zero, een plek om helemaal opnieuw te beginnen. Wat ik ontdekte, is dat mensen echt wilden weten wie de alien was en wat hij betekent en wat zijn evolutie is - het ei, de facehugger, de chestburster zoals wij ze noemen. Mensen willen het nog steeds zien en dus keer ik dolgraag terug, er is nog veel nieuws te vertellen," begon Scott.

Daarom staat hij klaar om wel zes nieuwe vervolgen te maken. "Je wil natuurlijk niet elke twee jaar pas een nieuwe film maken. Dus sta ik klaar om volgend jaar weer aan de slag te gaan," aldus Scott. Dan hebben we nog de video over Walter. Dat blijkt niet zomaar een introductie te zijn, in plaats daarvan zien we helemaal hoe hij gemaakt wordt. Dat houdt in dat we beginnen met een nog hoofdloos robotlichaam, dat vervolgens in elkaar geschroefd wordt. Het is een sfeervolle manier om een ineuw personage te introduceren.



Hieronder volgt het oorspronkelike bericht.

Later vandaag zal 20th Century Fox content vrijgeven rond een van de personages van acteur Michael Fassbender in Alien: Covenant. Het draait om robot Walter, waarvoor nu niet alleen een poster is vrijgegeven, maar ook een korte promoclip. Daarin horen we Walter vertellen dat mensen van hem kunnen leren. Hoe en wat, merken we natuurlijk later vandaag wel, als dat andere materiaal vrijgegeven wordt.


Ridley Scott keert terug naar het universum dat hij zelf opbouwde. De bemanning van het kolonieschip Covenant reist naar een verre planeet aan de andere kant van de Melkweg en ontdekt daar een eerder onontdekt paradijs. Dat blijkt echter al snel een duistere, gevaarlijke wereld te zijn. Wat ze ontdekken, gaat hun voorstellingsvermogen te boven en al snel moeten ze proberen te ontsnappen.

Vanaf 18 mei in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair