Volledige trailer 'Transformers: The Last Knight': geen slaapverhaaltjes!

Volledige trailer 'Transformers: The Last Knight': geen slaapverhaaltjes!

Grimlock, mini-Dinobots, dappere kinderen en Tie-Fighters..?

De nieuwe trailer van Transformers The Last Knight staat online en deze toont ons vooral de held van de film: Isabela Moners personage Izabella. Uiteraard is ze niet alleen, maar de trailer doet ons geloven dat ze de drijvende kracht zal zijn tijdens de vijfde confrontatie met de Decepticons.

Uiteraard is er in ieder geval een tweede menselijke held, Mark Wahlbergs Cade Yeager. Ook staan de Autobots Bumblebee, Hound, Drift en Crosshairs aan hun kant. Wat het exacte aandeel van Optimus Prime (stem Peter Cullen) in Michael Bay's The Last Knight wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Andere menselijke rollen zijn voor onder meer Laura Haddock (Vivian Wembley), Anthony Hopkins (Sir Edmund Burton), Josh Duhamel (Colonel Lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps), Stanley Tucci (Joshua Joyce), John Turturro (Seymour Simmons) en Santiago Cabrera (Santos).

Overigens heeft deze trailer een belangrijk doel voor ogen. Deze moet de vele jonge meisjes die aankomend weekend naar Beauty and the Beast gaan aanspreken. In de film zelf zullen de Transformers ongetwijfeld een grotere rol krijgen. Hoe het geheel uitpakt, zie je vanaf 22 juni in de Nederlandse IMAX/3D-bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair