'Kong'-regisseur wil spin-off rond personage John C. Reilly

'Kong'-regisseur wil spin-off rond personage John C. Reilly

30 miljoen dollar, meer heeft hij niet nodig.

Let op: Dit bericht bevat SPOILERS voor Kong: Skull Island.

Zijn introductie in de trailers voor Kong: Skull Island werd enigszins met kritiek ontvangen, maar het personage van John C. Reilly, Hank Marlow, maakte uiteindelijk indruk. Regisseur Jordan Vogt-Roberts blijkt hem zelfs een van de hoogtepunten van de film te vinden en wil daarom graag een spin-off rond hem maken.

"Ik bedoel, mensen kijken ontzettend uit naar het idee om te zien hoe Kong en Godzilla en Rodan en al die wezens het tegen elkaar opnemen. Ik weet niet precies waar de plannen voor die wereld nu staan. Ik blijf maar grappen, dat ik er persoonlijk meer interesse in heb om een 30 miljoen dollar kostende film over een jonge John C. Reilly op het eiland te maken. Gewoon een vreemde monsterkomedie met hem en Gunpei."

Als de film begint, zien we hoe Hank Marlow het tijdens de Tweede Wereldoorlog in een luchtgevecht zit met de Japanse piloot Gunpei Ikari (Miyavi). Beiden eindigen op het eiland, waar ze verder vechten om onderbroken te worden door een gigantisch monster. Later ontdekken we dat het duo vele jaren samen overleefd heeft op het eiland en een goede vriendschap ontwikkeld hebben.

Zouden jullie zo'n spin-off willen zien?

NieuwsFilm

meest populair