Dave Franco en Alison Brie zijn getrouwd

Dave Franco en Alison Brie zijn getrouwd

De tortelduifjes kennen elkaar al zes jaar.

Het Amerikaanse weekblad People heeft onthuld dat The Little Hours-acteurs Dave Franco en Alison Brie in het geheim getrouwd zijn. Waar en wanneer is uiteraard niet bekend, enkel dat de ceremonie deze maand plaatsvond. Een woordvoerder van het tweetal bevestigde dat. De laatste keer dat we wat hoorden over de trouwerij, was in augustus 2015: toen raakten ze verloofd.

De 31-jarige Now You See Me-acteur en 34-jarige Community-actrice kennen elkaar sinds 2011. Ze leerden elkaar in New Orleans kennen toen ze de Mardi Gras parade bijwoonden. Een jaar later sloegen ze aan het daten. Nieuwtjes over de twee, en foto's waarop ze samen staan, zijn schaars. Dat komt omdat ze veel om hun privacy geven.

Brie onthulde wel in verscheidene interviews waarom ze opeens besloot te trouwen, nadat ze eerder volhield dat het niets voor haar was. "Hij is een lieverd en erg knap. Instinctief ben ik geen bruidsmateriaal. Ik heb nooit interesse in het huwelijk getoond. Ik neem aan omdat ik erg gefocust was op mijn werk en er nooit het nut van inzag. Maar nu heb ik iemand gevonden waar ik helemaal gek op ben, waar ik oud mee wil worden. Ik vind het romantischer wanneer twee mensen onverschillig zijn als het op trouwen aankomt, maar absoluut met elkaar willen trouwen."



NieuwsFilm

meest populair