Hugh Jackman wilde ander einde 'Logan'

Hugh Jackman wilde ander einde 'Logan'

Maar kan leven met hoe Wolverine nu afscheid neemt.

De stevige superheldenfilm Logan is de laatste film waarin Hugh Jackman te zien is als de X-Man Wolverine. Voor wie de film al heeft gezien, weet hoe Jackmans personage afscheid neemt van het X-Men filmuniversum. Toch had Jackman een ander afscheid in gedachte. Wil je geen SPOILERS? Stop met lezen.

Aan het einde van Logan legt hij het af tegen zijn spiegelbeeld. Door X-23 en de andere kinder-mutanten wordt Logan vervolgens begraven. Jackman pitchte een andere einde. "Er was altijd het idee dat Logan mogelijk zou sterven. Ik zei, laten we hem open einde geven, aangezien het sterker voor hem zou zijn om niet dood te gaan."

Jackman zei dit tegenover Yahoo en vertelde dat Clint Eastwoods Unforgiven hem inspireerde bij het maken van Logan. In die western eindigt het hoofdpersonage met een leven waarin hij om moet zien te gaan met de acties die hij eerder besloot te nemen.

Toch werd Jackman overtuigd door regisseur James Mangold, om voor de dood te kiezen: "James voelde zich altijd zeker bij het gekozen einde, en hij heeft gelijk. Wat het pijnlijkst voor iemand is die altijd onverwoestbaar werd geacht, is dat als hij dood gaat zegt, 'dus zo voelt het.'"

Logan draait al zo'n twee weken in de bioscoop. Hieronder een anti-Beauty and the Beast tv-spot:



NieuwsFilm

meest populair