Red Skull in en Captain America weg na 'Avengers'-tweeluik?

Red Skull in en Captain America weg na 'Avengers'-tweeluik?

Praat Samuel L. Jackson zijn mond voorbij?

Uit een gesprek dat acteur Chris Evans had met Esquire lijkt duidelijk te worden dat hij na de twee eerstvolgende Avengers-films klaar is met het Marvel Cinematic Universe. Het lijkt erop dat hij afscheid gaat nemen van Steve Rogers, een van de belangrijkste originele Avengers uit de (film)franchise.

Volgens Esquire vertelde Evans dat hij veel spierpijn had, aangezien hij net aan de slag was gegaan om lichamelijk fit te zijn voor de opnames van de volgende Captain America-films, oftewel Avengers: Infinity War (2018) en Avengers 4 (2019). Daarna zou hij klaar contract met Marvel Studios afgelopen zijn.

Aan Esquire legt Evans uit dat de lange opnameperiodes, de promotionele activiteiten en de voorbereiding hem weinig tijd gaven om andere rollen op te pakken en zich te richten op een carrière als acteur. Klaarblijkelijk wil Evans dat na de Avengers-films wel gaan doen.

Red Skull?


Wie we mogelijk ook te zien krijgen in de Avengers-films is Red Skull, het personage van Hugo Weaving en de tegenstander van Captain America in Captain America: The First Avenger (2011). In een radiogesprek liet Samuel L. Jackson weten dat hij voorlopig niet te zien is in het Marvel-filmuniversum. Hij leek ook wat te zeggen over wat zijn personage Nick Fury in de tussentijd bezighoudt. "Je zag me niet in Civil War. Ik besta echter nog en probeer uit te zoeken wat The Skull probeert te doen..." Ondanks dat hij zijn zin niet echt afmaakt, lijkt hij te suggereren dat de Red Skull nog steeds actief is.

Weavings Red Skull probeerde in The First Avenger de Tesseract te hanteren. Dit mislukte compleet en hij werd waarschijnlijk ergens naar toegestuurd in het Marvel Cimenatic Universe. Aangezien Anthony en Joe Russo's Infinity War zich vooral in de ruimte gaat afspelen, is de kans aanwezig dat het personage weer opduikt.

NieuwsFilm

meest populair