Verhaal 'Suicide Squad 2' uit pen 'The Legend of Tarzan'-schrijver

Verhaal 'Suicide Squad 2' uit pen 'The Legend of Tarzan'-schrijver

Prioriteit krijgt script.

Met een wereldwijde opbrengst van maar liefst $745,6 belandde Suicide Squad op de tiende plaats in de wereldwijde Box Office Top 10 over 2016. Geen wonder dat er snel werd gesproken over een vervolg. Ondertussen heeft Warner Bros. Adam Cozad (The Legend of Tarzan, Jack Ryan: Shadow Recruit) aangetrokken om het script te schrijven. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Het is onduidelijk welke acteurs uit David Ayers eerste deel wel en niet terug gaan keren. Het lijkt er in ieder geval op dat Jared Leto (The Joker) er weinig zin in heeft, aangezien hij de bioscoopversie openlijk afbrandde. De kans is groot dat de personages Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang, Killer Croc, Katana, Rick Flag en Amanda Waller wel terugkeren.

Ondanks dat de film een prioriteit zou zijn voor Warner Bros. is er nog geen regisseur aangetrokken. Mel Gibson (Hacksaw Ridge), Ruben Fleischer (Zombieland), Daniel Espinosa (Safe House) en Jonathan Levine (50/50) zouden in beeld zijn.

Overigens is ook de spin-off Gotham City Sirens in ontwikkeling, met onder meer Margot Robbie's Harley Quinn voor de camera en Suicide Squad-regisseur Ayer erachter. Verschijningsdata zijn nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair