Waarom Ego the Living Planet een menselijke vorm heeft in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Waarom Ego the Living Planet een menselijke vorm heeft in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

James Gunn verklaart opmerkelijk personage.

In de trailers van Guardians of the Galaxy Vol. 2 hebben we vermoedelijk nog niets te zien gekregen van het opmerkelijke personage Ego the Living Planet. Via een verpakking van speelgoed zagen we wel zijn menselijke vorm, gespeeld door Kurt Russell. Tegenover Complex gaf regisseur James Gunn aan waarom de opmerkelijke planeet een menselijke vorm heeft.

"Ego is een levende planeet die de mogelijkheid heeft om zichzelf te vertonen op verschillende manieren. Hij is al miljoenen jaren alleen en hij heeft geleerd hoe hij de moleculen om hem heen kan controleren," aldus Gunn.

"Hij kan verschillende avatars creëren, zoals Kurt Russell. Ik denk dat Ego een erg eenzaam personage is, helemaal in zijn eentje in de ruimte. Hij ging op zoek naar liefde en heeft die mogelijk gevonden bij Quills moeder."

Het mag ondertussen bekend zijn dat Russells personage de vader is van Chris Pratts Peter Quill a.k.a. Star-Lord. In het eerste deel zagen we nog hoe de moeder van de jonge Quill overleed en dat hij werd opgepikt door een ruimteschip. De complete film is te zien vanaf 27 april.



NieuwsFilm

meest populair