Sylvester Stallone en Kurt Russell terug voor meer Marvel-films

Sylvester Stallone en Kurt Russell terug voor meer Marvel-films

En speelduur bekend + coole nieuwe tv-spot & posters.

Regisseur James Gunn lijkt niet te kunnen wachten op de verschijning van Guardians of the Galaxy Vol. 2. Online verschijnen namelijk flink wat quotes van de kopman. Hieronder details over de speelduur van de film en de terugkeer van de personages van Kurt Russell en Sylvester Stallone in het Marvel Cinematic Universe.

Speelduur


Het eerste deel Guardians of the Galaxy uit 2014 duurde net iets langer dan 120 minuten. Vol. 2 gaat met 2 uur en 17 minuten een ruim kwartier langer duren. "De eerste film is over het worden van een familie. De tweede film gaat over een familie zijn," aldus Gunn over het voordeel van de langere speelduur. "Ik voelde me enorm bevrijd dat ik niet zoveel belangrijke personages in slechts 20 minuten moest gaan voorstellen, zoals ik deed in de eerste film. Dit was veruit het lastigste punt [aan het eerste deel]."

Russell & Stallone

Ook heeft Gunn aangeven dat we meer van Ego gaan zien in het MCU. Ook het nog onbekende personage van Stallone keert terug. Gunn: "Dit is op zeker geen één optreden. Ze zijn beiden personages waarin we veel tijd hebben gestoken. Ze zijn een groot deel van het MCU nu." Volgens de geruchten speelt Stallone een lid van de Nova Corps. Hieronder de menselijke Ego, de rol van Russell:

Bekijk de afbeelding
Tv-spot en posters

En dan een nieuwe tv-spot en een aantal 'internationale posters' voor de film. Op de affiches zien we onder meer Chris Pratts Peter Quill a.k.a. Star-Lord en Michael Rookers Yondu. Vol. 2 draait vanaf 27 april in de Nederlandse bioscoopzalen.



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair