Algemeen

'Baywatch' krijgt R-Rating wegens naakt en grof taalgebruik

De belofte van Dwayne Johnson komt dus uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:17 in Algemeen
Dwayne Johnson gaat hoe dan ook een goed jaar beleven. Niet alleen speelt hij dit jaar in The Fate of the Furious, ook is hij te zien in een reboot van Baywatch en Jumanji. Van Baywatch is nu de rating onthuld. Precies zoals Johnson in het verleden beloofd had, wordt het een R-Rated film.

De MPAA heeft laten weten dat Baywatch een R-Rating heeft gekregen voor "grof taalgebruik, seksuele inhoud en naakt". Dat laatste is enigszins een verrassing en lag niet per se in de verwachting. Wat taalgebruik betreft, wisten we door de trailers al dat er zoiets aan zat te komen.

Er wordt verder binnenkort een nieuwe trailer verwacht. De Canadese site Alberta Film Ratings schrijft dat er een nieuwe trailer uitkomt. Het gaat om een PG-rated trailer, die naar ht schijnt al online had moeten verschijnen. Wanneer we 'm precies kunnen verwachten nu is niet bekend.

Baywatch zelf staat gepland voor release op 1 juni.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Een R-rating voor baywatch....... is dat wel zo handig/nodig?
Daar wordt de doelgroep toch ernstig door verkleind..........

Master Of Films

Avatar

Dus de MPAA laat ons weten dat seksuele inhoud en naakt erin zit. Die oudere conservatieve mensen van MPAA waren zeker geschokt dat Alexandra Daddario in een badpak rondliep op het strand. Of had ze niks onder haar badpak zitten?

Warhasbegun

Avatar

Zit er echt naakt taalgebruik in. Wow

meanrat

Avatar

Ik krijg echt jeuk van die Zack Efron. Ooit probeerde hij wat serieuzere rollen. En toen dat niet lukte heeft hij zijn lichaam opgepompt en speelt ie nu in rollen waarin hij geen bovenkledij hoeft te dragen. Aandachtshoer pur sang. Bah! Ik kan die kop niet verdragen.

Decepticon

Avatar

@meanrat:
Dan moet je krabben. :)

chefry1983

Avatar

Ben wel stiekem benieuwd om wat voor bloot het gaat. Sommige dames uit baywatch zou ik best wel bloot willen zien

Of kan het preutse usa het niet hebben dat er dames en heren in zwemkleding rondlopen

nieuwslaatste nieuws

meest populair