'Han Solo'-film totaal anders dan 'Rogue One'

'Han Solo'-film totaal anders dan 'Rogue One'

Dat vertelt Gareth Edwards in een interview.

Met Rogue One brachten Disney en Lucasfilm de eerste live-action spin-off van de saga uit. De film van regisseur Gareth Edwards zou indicatief zijn voor de toekomst van de franchise, maar blijkt niet het toonbeeld te zijn voor hoe de rest van de spin-offs eruit komen te zien. Edwards vertelde in een interview dat Phil Lord en Chris Miller met hun Han Solo-film een heel ander product af zullen leveren.

"Het zijn ongelofelijke filmmakers. Ik ben erg enthousiast over wat ze gaan maken. Het wordt een compleet andere film dan die wij gemaakt hebben. Ik denk ook dat zij de zwaarste taak hebben, want van alle films waar ik over gehoord heb, is deze waarschijnlijk de moeilijkste om te maken en ik weet zeker dat het ze gaat lukken," vertelde Edwards.

De productie van de Han Solo-film ging in januari van start. In februari werd de eerste foto vanaf de set uitgebracht en werden we voorgesteld aan alle hoofdrolspelers: Alden Ehrenreich (Han Solo), Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover (Lando Calrissian), Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo (Chewbacca).

De première staat vooralsnog gepland voor 24 mei 2018, al is de verwachting dat de film uitgesteld wordt naar december van dat jaar.



NieuwsFilm

meest populair