Algemeen

'Han Solo'-film totaal anders dan 'Rogue One'

Dat vertelt Gareth Edwards in een interview.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:43 in Algemeen
Met Rogue One brachten Disney en Lucasfilm de eerste live-action spin-off van de saga uit. De film van regisseur Gareth Edwards zou indicatief zijn voor de toekomst van de franchise, maar blijkt niet het toonbeeld te zijn voor hoe de rest van de spin-offs eruit komen te zien. Edwards vertelde in een interview dat Phil Lord en Chris Miller met hun Han Solo-film een heel ander product af zullen leveren.

"Het zijn ongelofelijke filmmakers. Ik ben erg enthousiast over wat ze gaan maken. Het wordt een compleet andere film dan die wij gemaakt hebben. Ik denk ook dat zij de zwaarste taak hebben, want van alle films waar ik over gehoord heb, is deze waarschijnlijk de moeilijkste om te maken en ik weet zeker dat het ze gaat lukken," vertelde Edwards.

De productie van de Han Solo-film ging in januari van start. In februari werd de eerste foto vanaf de set uitgebracht en werden we voorgesteld aan alle hoofdrolspelers: Alden Ehrenreich (Han Solo), Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover (Lando Calrissian), Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo (Chewbacca).

De première staat vooralsnog gepland voor 24 mei 2018, al is de verwachting dat de film uitgesteld wordt naar december van dat jaar.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Wij van WC-eend presenteren: De nieuwe WC-eend met exotische kruidenmix! Een fantastisch nieuw product, waar de beste wetenschappers jaren aan hebben gewerkt voor een perfect verfijnde design. Daarnaast wilde we iets nieuws proberen, ipv de typische lavendel WC-eend, presenteren we nu de Pittige Curry WC-eend...

Ed Crane

Avatar

#ThatIsNotHanSolo

Master Of Films

Avatar

He dakai-world. Heb jij ook de Peking WC-eend met sambal bij.

Anyway. Ik ben begin steeds meer Josh Trank te waarderen. Niet dat ik wil beweren dat Edwards niet eerlijk is, maar wel rekening mee houden dat de WC-eend meer in Hollywood rondloopt dan in de lokale Albert Heijn.

Robbepost

Avatar

Het wordt een compleet andere film dan die wij gemaakt hebben

^ het zou ook vreemd zijn als ze nu weer de plannen van de dead star willen stelen.

horizon

Avatar

Deze film gaat over hoe Han Solo het maken van de plannen faciliteerde...

Frietgezicht

Avatar

R rated door alle seks zou wel passen bij zijn karakter.

kaedir

Avatar

Hoop dat Bossk, Dengar, Greedo, Jabba, Hondo, Cad Bane, Embo en Boba Fett te zien zijn alleen al een paar seconden cameo zou al leuk zijn.

Master Of Films

Avatar

Als ik George Lucas was, had ik voor Darth Vader gekozen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair