Jake Gyllenhaal vergelijkt Donald Trump met een alien

Jake Gyllenhaal vergelijkt Donald Trump met een alien

De acteur is bang voor de nieuwe President.

Jake Gyllenhaal is een druk man; dit jaar zullen er nog maar liefst 3 films verschijnen waarin hij te zien zal zijn, waaronder ook Life, de science-fiction thriller met daarin nog andere sterren zoals o.a. Ryan Reynolds en Rebecca Ferguson, die over een paar dagen in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen. Gyllenhaal is op dit moment flink bezig met een promotietour voor deze film, waarin astronauten leven ontdekken op een andere planeet, maar dat héél wat intelligenter en gevaarlijker blijkt te zijn dan ze voorheen dachten. Toch laat Gyllenhaal weten meer angst te hebben voor wat zich op dit moment afspeelt op onze planeet dan voor wat we misschien zouden kunnen aantreffen elders in het heelal.

Zo zei Gyllenhaal dat hij banger is voor wat de nieuwe President van de Verenigde Staten zou kunnen aanrichten dan voor hetgeen aliens zouden kunnen doen: ''Ik ben eerlijk gezegd niet zo bang voor iets dat van een andere planeet zou kunnen komen. Ik maak me meer zorgen over wat zich zou kunnen afspelen hier op Aarde, nu dat er een soort alien de machtigste man is geworden en het voor het zeggen heeft...''.

De 36-jarige acteur heeft al meerdere malen bewezen, net zoals een groot deel van Hollywoods elite, tegen Trump te zijn, o.a. door mee te lopen in een aantal protestmarsen eerder dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair