Stunt 'Mission: Impossible 6' gedurfder dan ooit

Stunt 'Mission: Impossible 6' gedurfder dan ooit

Tom Cruise heeft er een jaar voor getraind.

Collider sprak uitgebreid met producent (en Skydance Media CEO) Dave Ellison over Mission: Impossible 6. Tijdens dat interview vroeg men de regisseur naar de stunt die Tom Cruise ditmaal mag uitvoeren en die blijkt groter dan ooit. Eerder al mocht Cruise voor de filmreeks over het hoogste gebouw van de wereld klimmen en aan de zijkant van een vliegtuig dat wegvloog hangen.

Ditmaal heeft Cruise een jaar getraind voor een complete scène. "Na de Burj [Khalifa] dachten we dat het onmogelijk zou zijn die stunt te overtreffen. Maar toen kwam Tom met de A380 voor de volgende film. Wat Tom doet in deze film overtreft alles wat we al gezien hebben. Het is ongelofelijk, hij heeft er een jaar voor getraind. Het wordt het meest indrukwekkend een ongelofelijke ding dat Tom Cruise in een film gedaan heeft en hij werkt er al aan sinds Rogue Nation uitkwam."

Hierop reageerde regisseur Christopher McQuarrie overigens op sociale media met het volgende bericht, waarin hij benadrukt dat het niet alleen om een stunt gaat, maar om meer dan dat.

De opnames voor de volgende Mission: Impossible-film gaan op 10 april van start en duren zo'n drie maanden. Daarbij bezoekt de productie Parijs, Londen en Nieuw-Zeeland. De film zou in juli 2018 in de bioscoop moeten draaien.

NieuwsFilm

meest populair