Drie nieuwe beelden 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Drie nieuwe beelden 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

En Ego is... het grootste visuele effect ooit?

Via Empire Magazine zijn er drie nieuwe foto's vrijgegeven van James Gunns Guardians of the Galaxy Vol. 2. Afgezien van die beelden, is er ook nog wat materiaal over de film zelf en dan met name over Ego the Living Planet, de rol die gespeeld wordt door Kurt Russell. Hij is uiteraard de vader van Star-Lord (Chris Pratt), maar daarover zometeen meer. Eerst de foto's.

De eerste van die foto's laat zien dat Yondu (Michael Rooker) en Rocket (Bradley Cooper) boos op elkaar zijn.

Bekijk de afbeelding
Dan is er een foto waarin we de bende verzameld zien: Star-Lord, Nebula (Karen Gillan), Rocket, Gamora (Zoe Saldana) en Drax (Dave Bautista).

Bekijk de afbeelding
Tot slot nog een beeld van Kurt Russells Ego, in de menselijke vorm waarin we hem tot nu toe alleen maar gezien hebben. Wellicht komt daar in de film zelf verandering in.

Bekijk de afbeelding
Ego is volgens Russell de grootste rol die hij ooit gespeeld heeft. "Het klopt! Ik heb nooit iemand zo groot als Ego gespeeld. Geen enkel personage met zoveel mogelijkheden. Dat mag ik wel zeggen." Naar het schijnt was Ego ook de grootste technische uitdaging voor de makers. Ego's milieu was moeilijk te maken: "het is het grootste visuele effect ooit. Er is niets dat in de buurt komt en dat is cool."

Hoe dat eruit komt te zien, merken we binnenkort, want Guardians Vol 2 draait vanaf 27 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair