Kans op nieuwe 'Men in Black'-film klein

Kans op nieuwe 'Men in Black'-film klein

Die 21 Jump Street-crossover komt er vermoedelijk ook niet.

Een jaar geleden kondigde Sony Pictures aan te kijken naar een crossover tussen de Men in Black en 21 Jump Street-franchise. Die werd aangekondigd als MIB 23, en zou geregisseerd worden door James Bobin. Een paar maanden later liet Jonah Hill weten dat het bijna onmogelijk was de film gemaakt te krijgen en nu doet ook Barry Sonnenfeld, regisseur van de drie MIB-films een duit in het zakje.

"Ik zou willen dat er een vierde film kwam," begon Sonnenfeld. "Ik denk niet dat Will Smith of ik me ermee bezig zouden houden. Maar ik hou van de franchise, omdat ik hem ontwikkelde en bedacht. Maar het probleem met een vierde film, zelfs toen ze praatten over het combineren van 21 Jump Street en Men in Black, is dat er teveel dure spelers zijn. Er is Steven Spielberg, er zijn andere producenten en ik denk dat de manier om het gemaakt te krijgen is door nieuwe agenten te vinden, of iets dergelijks. Zonder mij, zonder Will, zonder Tommy [Lee Jones]. Gewoon andere avonturen. Ik zou willen dat ze het zouden maken, maar weet niet of dat ooit zal gebeuren."

In het verleden lieten producenten Walter Parkes en Laurie MacDonald nog weten dat ze overwogen een nieuwe trilogie te maken zonder Smith of Tommy Lee Jones. Maar nu lijkt het onzeker dat er überhaupt iets gaat gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair