Michael Caine is bang dat hij niet lang meer heeft

Michael Caine is bang dat hij niet lang meer heeft

Toch heeft hij veel gedaan om zijn ongezonde levensstijl om te gooien.

De legendarische 84 jarige acteur Michael Caine heeft een glorieuze carrière achter de rug. De tweevoudige Oscarwinnaar is al meer dan 50 jaar aan de gang als acteur en is nog steeds druk bezig, aangezien hij zelfs nu nog werkt aan diverse filmprojecten. Toch vreest de acteur dat hij niet meer zo lang heeft.

''Ik weet dat mijn dagen geteld zijn en daar maak ik me best wel zorgen om'' Een paar jaar terug hield de acteur er een hele ongezonde levensstijl op na, die hij helemaal heeft omgegooid voor zijn familie: ''Ik ben o.a. 13 kilo afgevallen, want ik wil nog zo lang mogelijk van mijn kinderen en kleinkinderen kunnen genieten, ik hoop nog zo'n 10 jaar''. Ook zei de acteur dat hij vroeger veel dronk en rookte: ''Zonder mijn echtgenote, Shakira, was ik al lang dood geweest. Ik dronk een fles wodka per dag en rookte dagelijks op z'n minst een paar pakjes sigaretten''.

Dit was mede-acteur en vriend Tony Curtis een aantal jaren geleden ook al opgevallen, maar Michael rookte dan ook zo'n 80 sigaretten per dag, moeilijk te missen dus. Curtis waarschuwde Caine er toen eveneens voor en zei dat als hij zo door zou gaan hij echt niet meer lang zou hebben. De waarschuwing van zijn vriend werd door Caine gelukkig niet in de wind geslagen.

Sir Michael Caine zal volgende maand te zien zijn naast Morgan Freeman in Going In Style.



NieuwsFilm

meest populair