'Deadpool 2': Michael Shannon en Brad Pitt in beeld voor Cable

'Deadpool 2': Michael Shannon en Brad Pitt in beeld voor Cable

En X-Force vervangt Deadpool 3 niet.

Als je een filmjournalist bent en zo nu en dan met scoops komt, dan wordt alles wat je schrijft gelijk verder over het web verspreid. Jeff Sneider, hoofdredacteur van Tracking Board, heeft via een Tweet laten blijken dat hij heeft vernomen dat Brad Pitt in beeld is om de rol te spelen van Cable, uiteraard in Deadpool 2. The Hollywood Reporter meent dat Michael Shannon de front-runner voor de rol is.

Brad Pitt?


In een Tweet schreef Sneider eigenlijk alleen het volgende: "Het zou interessant zijn om te zien of Brad Pitt (War Machine, World War Z) Cable gaat spelen." Om vervolgens te linken naar zijn eigen artikel over Spider-Man: Homecoming en actrice Isabella Amara:


Of Michael Shannon?

THR meldt dus dat Michael Shannon (Man of Steel, Jonah Hex) de belangrijkste kandidaat is voor de rol. Andere namen zouden Stranger Things-acteur David Harbour en Bloodline-acteur Kyle Chandler worden genoemd. Eerder leek Pierce Brosnan (GoldenEye) nog een kans te maken op de rol.

Deadpool 3 géén X-Force

Recent werd bekend dat er gewoon drie Deadpool-films in ontwikkeling zijn en dat daarnaast ook X-Force moet verschijnen. Producent en co-schrijver Rhett Reese: "Ja, Deadpool 3 zal anders zij dan X-Force. We kunnen volgens mij twee paden bewandelen. De eerste is waar we iets groters lanceren en de ander is waarin we inkrimpen en klein en persoonlijk blijven. Dat hebben we het beste uit beide werelden."

De regie van Deadpool 2 ligt in handen van David Leitch (John Wick) en onlangs werd Zazie Beetz aangetrokken voor de rol van Domino. Terugkerende personages zijn in ieder geval Merc with a Mouth (Ryan Reynolds), Colossus (Andre Tricoteux / Stefan Kapicic), Weasel (T.J. Miller) en Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand). De opnames starten deze zomer en de film verschijnt zo'n jaar later in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair