Al een handvol 'Power Rangers'-films gepland

En hoe wordt de eerste ontvangen?

Deze week gaat het gebeuren: na jaren van wachten verschijnt er weer een Power Rangers-film in de bioscoop. En als het aan de producenten ligt dan is Power Rangers de eerste van een hele reeks. Tegenover Variety heeft Haim Saban, ook de man achter de serie uit de jaren 90, verklaard dat er al een handjevol films gemaakt zouden kunnen worden.

"We hebben al een verhaallijn voor zes films... Als deze film zo succesvol is als ik hoop, op 24 maart, dan hebben we op 25 maart onze eerste vergadering voor film nummer 2."

Vooralsnog lijkt de Power Rangers-reboot geen enorme hoogvlieger te gaan worden. Althans niet in de States. Naar verwachting opent de film van regisseur Dean Israelite met een score tussen de $30 en $40 miljoen. Uiteraard speelt de opbrengst van de 'internationale' markt tegenwoordig ook een doorslaggevende rol bij goedkeuring van vervolgen.

De ontvangst van Power Rangers is - bijna als verwacht - net zo denderend. Op Rotten Tomatoes scoort de film met onder meer Elizabeth Banks en Bryan Cranston matig, met 49%. Lees uiteraard ook even de FilmTotaal recensie van 2,5 ster.



NieuwsFilm

meest populair