Unite! Teasers & posters 'Justice League'-helden

Unite! Teasers & posters 'Justice League'-helden

Nieuwe beelden uit de grootse superheldenfilm.

Warner Bros. en DC Entertainment geven aankomende zaterdag de eerste officiële trailer vrij voor Justice League, het vijfde deel in het zogenoemde DC Extended Universe. Het lijkt erop dat we voorafgaand een reeks teasers en posters krijgen van de verschillende leden van de JLA. Te starten met Aquaman, de rest zullen we updaten!

De complete trailer staat inmiddels ook op FilmTotaal

Het complete team Justice League wordt gevormd door de helden Clark Kent/Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck), Diana Prince/Wonder Woman (Gal Gadot), Vic Stone / Cyborg (Ray Fisher), Barry Allen / De Flash (Ezra Miller) en Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa). Volgens de geruchten zouden er ook een of meer Green Lanterns opduiken.

Unite!


Het lijkt erop dat het blijft bij vijf teaservideo's en -posters (zie vederop). Misschien verschijnt er nog één van Henry Cavills Clark Kent/Superman. Ondanks dat de man van staal het moest afleggen tegen Doomsday zagen we in de slot seconde dat Kal-El uit de dood gaat opstaan. Aangezien Kent op onderstaand affiche ontbreekt, zal hij vast ook geen teaser krijgen.

Bekijk de afbeelding
Superman (Parodie)

Het ontbreken van een Superman teaser is ondertussen door het web opgelost. Hieronder een creatieve invulling van een YouTube-knipper en plakker.


Aquaman

Jason Momoa speelt de rol van deze zeeheld. Aquaman is de koning van de onderwaterstad Atlantis en heeft bovennatuurlijke krachten, snelheid, vliegensvlugge reflexen en de mogelijkheid om het water en de daarin levende dieren te controleren. Hieronder de teaser en het affiche:



Bekijk de afbeelding
Batman

Het is uiteraard Ben Affleck die invulling geeft aan Bruce Wayne a.k.a. Batman. Samen met Wonder Woman zal Batman de drijvende kracht zijn om de verschillende helden te verenigen. De zoektocht startte uiteraard al in Batman v Superman: Dawn of Justice. Hieronder de teaser - waarin Batman naar verluidt schiet op een Parademon - en de bijhorende poster!



Bekijk de afbeelding
The Flash

Deze rol wordt ingevuld door Ezra Miller, bekend uit onder meer Fantastic Beasts and Where to Find Them en The Perks of Being a Wallflower. We zagen zijn Flash al kort in Batman v Superman en Suicide Squad. De liefhebbers kennen The Flash ook uit de gelijknamige tv-serie. Warner Bros. had het plan om het personage begin 2018 een eigen film te geven. Enige tijd geleden werd bekend dat deze DC-film enorm vertraagd is door meerdere vertrokken regisseurs en script-issues. Hieronder een aantal flitsen van The Flash in Justice League én het aansluitende affiche:



Bekijk de afbeelding
Wonder Woman

De liefhebbers van Wonder Woman hebben een perfect jaar voor de boeg. Deze zomer zien we het personage van Gal Gadot in de solofilm Wonder Woman en in Justice League heeft Diana Prince/Wonder Woman uiteraard ook een belangrijk aandeel. Hieronder haar previews:



Bekijk de afbeelding
Cyborg

Van alle Justice League-leden is Ray Fishers Vic Stone / Cyborg nog het minst gezien. In de korte video zagen we hoe hij werd gecreëerd door een wetenschappen, met behulp van een Mother Box. Zijn lichaam is grotendeels een robot en daardoor beschikt hij over allerlei wapens. Hieronder de beelden van Cyborg.



Bekijk de afbeelding
Justice League

Samen vormen bovenstaande helden Justice League. Voor de film is ondertussen ook een website online gegaan en deze onthullende een nieuwe teamfoto. De website is UniteTheLeague.com en dit is de afbeelding met de helden:

Bekijk de afbeelding
Uiteraard verscheen er maanden geleden al een Comic Con preview met een eerste indruk op de grootse superheldenfilm die in november in de Nederlandse bioscoop te zien moet zijn. Hieronder het simpele affiche met het JL-logo.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair