Events & Festivals

SDCC2016: Epische trailer 'Justice League'!

De grote zes van DC worden onthuld!

door Jim Pedd om 22:04 in Events & Festivals
Na de trailer van Wonder Woman hadden we niet meer verwacht dat Warner Bros. en DC Comics ook nog een echte teaser zouden vrijgeven voor Justice League, maar het mocht toch zo zijn. Onderstaande video tont ons de eerste echte beelden van een superhelden film met de grote helden van DC Comics: Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher). Natuurlijk ontbreekt Superman (Henry Cavill) nog in de trailer en ligt de focus nu voornamelijk op Batman, die leden aan het werven is voor een grote strijd die hij denkt dat er gaat komen.

Afgezien van onderstaande teaser trailer is er ook nog een mooie poster vrijgegeven waarop de hoofdpersonen figureren. Opvallend aan de beelden, die toch bovenal laten zien hoe Bruce Wayne / Batman de leden van de Justice League werft, is vooral de lichte toon. Justice League gaat op 16 november 2017 in première.


Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Lijkt wel een Marvel film. Lolletje hier, lolletje daar, lolletjes overal. Pff al die superhelden films, Het worden er gewoon teveel.

Ereptile

Avatar

Goede trailer Smiley face Moet wel meteen aan Tony Stark denken als ik Bruce Wayne zo zie, die iedereen rekruteert. Er zit ook best wat humor in de trailer, wat ik niet had verwacht.

Maar ik kan me voorstellen dat het vooral voor de DC comics fans een genot is om deze helden EINDELIJK naast elkaar te zien in een film Smiley face

YOLO

Avatar

Leuk, een antwoord op Marvel's Avengers geven, is een Justice League film maken met een Marvel sausje. Zelfs Bruce Wayner heeft aardig wat overeenkomsten met Tony Stark. Heel andere toon en zo te zien een veel betere dan die deprimerende BvS. Nog zo doorgaan en ik word de enige DC fanboy hier op FT :+

wallace

Avatar

Banned "Lijkt wel een Marvel film. Lolletje hier, lolletje daar, lolletjes overal. Pff al die superhelden films, Het worden er gewoon teveel."


DANKU !, helemaal mee eens.
En waarom laten ze van deze film al een trailer zien :?
Ze laten alleen maar een aantal lange scenes zien.
En dit is gewoon wat wij al weten.
Ik bedoel, met deze beelden schiet ik nog vrij weinig mee op :P.
Sorry misschien kom je ook niet veel veder met dit commentaar.

adofmirosch

Avatar

Het rauwe stijltje van BvS was juist het mooiste van de film!.
De trailer laat niet veel zien, tis meer een zoethoudertje.

rainking

Avatar

Nog niet onder de indruk, maar er kan in de tussentijd nog van alles gebeuren.

horizon

Avatar

Wat de muts is hier episch aan?

Leuk die karakter introducties maar episch is het bepaald niet.

geertvdheide

Avatar

Best een aardige introductie met JL dit. Cyborg's look is mij te veel CGI, maar misschien komt dit in de film beter over of wordt dit nog bijgewerkt. Verder lijkt de stijl en het acteerwerk in elk geval al interessant. Ezra Miller wordt een leuke Flash zo te zien (sterke acteur ook), en Gal Gadot / Ben Affleck / Henry Cavill deden het al goed.

Batman lijkt wat gekalmeerd; hopelijk zien we meer van zijn strategische kant, zijn leiderschap en zijn detective-skills, naast alleen woest schreeuwen en knokken zoals in BvS (waar dat wel aardig paste / klopte overigens). De hele stijl is wat lichter dan die film, en nu het interne conflict is opgelost is dat ook wel zo logisch.

Wel erg vroeg trouwens, een trailer voor een film die over 15 maanden uitkomt. Ben benieuwd naar het resultaat.

eltorro

Avatar

Ziet er gaaf uit, Zack Snyder is zo te zien weer goed bezig 8-)

benjamin

Avatar

Vind het ook wat opvallend dat van alle trailers die we de laatste halve dag gekregen hebben dit (wat eigenlijk niet eens een echte trailer lijkt) degene is die als 'episch' wordt bestempeld.

Ed Crane

Avatar

benjamin "Vind het ook wat opvallend dat van alle trailers die we de laatste halve dag gekregen hebben dit (wat eigenlijk niet eens een echte trailer lijkt) degene is die als 'episch' wordt bestempeld."


Inhoudelijk gezien komt het in principe het meest dicht in de buurt van een epos in de klassieke zin des woords Smiley face

Maar het meest episch puur qua getoonde schaal en actie zal inderdaad die van Dr. Strange zijn.

Greaterfool

Avatar

Banned "Lijkt wel een Marvel film. Lolletje hier, lolletje daar, lolletjes overal. Pff al die superhelden films, Het worden er gewoon teveel."


Niemand verplicht je om te kijken ;)

OT: Trailer ziet er goed uit, maarja dat was die van BvS ook. Ik ben nog niet heel erg onder de indruk, krijg een beetje het gevoel dat Batman en Wonder Woman nu de leiders van het team zijn, terwijl ik juist meer verwachte dat Superman de leidende factor zou zijn.

traveler

Avatar

Batman vs Superman was natuurlijk bagger slecht. Gotham dat naast metropolis ligt yeah eight. Enig lichtpuntje was Ben Affleck. Het is jammer dat ze Snyder al deze films laten regisseren. Zoveel mooi bronmateriaal en dan zo een slechte regiseur. Weinig vertrouwen in.

Ed Crane

Avatar

Greaterfool "Niemand verplicht je om te kijken ;)

OT: Trailer ziet er goed uit, maarja dat was die van BvS ook. Ik ben nog niet heel erg onder de indruk, krijg een beetje het gevoel dat Batman en Wonder Woman nu de leiders van het team zijn, terwijl ik juist meer verwachte dat Superman de leidende factor zou zijn."


Maar je weet toch dat Superman daar gezien zijn huidige toestand niet echt toe in staat is?

Decepticon

Avatar

Wat een fantastische teaser! De luchtige toon met humor had ik wel verwacht, WB wilde daar ook meer op inspelen met deze film. De volgende officiele trailer zal wel wat serieuzer zijn en overdonderende actie laten zien, samen met deze humor.

Ja, het lijkt op Marvel's Avengers, maar wat is daar zo erg aan? Moet de DCU duister en alleen maar serieus zijn? Zolang de humor goed is en goed geplaatst is en de film ook nog eens goed blijkt, kun je daar toch niet over klagen? Dat is toch alleen iets voor fanboys in hun kelder? En die zijn hier toch niet op Filmtotaal? :E

lordmistery

Avatar

Als DC-Fan ben ik redelijk teleurgesteld in deze teaser. Ik was een van de mensen die erg blij waren met Man of Steel en BvS. Het had minpunten maar het was een goede film. Juist de donkere toon in die films hoort bij DC. Bij deze teaser leek het wel alsof ik iets van Marvel zat te kijken. Mooie fan service dit. Ik hoop dat met toekomstige trailers er toch een betere balans komt.

Dan Miller's the Flash. Ik ben tot nu toe niet onder de indruk. het metalen pak vindt ik persoonlijk maar niks, aan de andere kant snap ik dat ze iets anders wouden dan in de TV serie. Ik had qua performance bijna het gevoel dat hij Peter Parker was, dat is dus niet de bedoeling. Misschien was hij beter als Wally West. Uiteraard zijn dit de eerste beelden en kan er nog van alles gebeuren.

Verder leek de trailer mij heel goed, de muziek paste er goed bij en Cyborg & Aquaman zagen er geweldig uit. Ik kijk uit naar meer & en meer verbetering.

schrader

Avatar

Jason Mamoa :W

ridjieddo

Avatar

schrader "Jason Mamoa :W"


+9000

Ik zal deze film checken puur voor hem/aquaman.

Batman=ok tot goed
Superman=aardappel
Ww=casting vind ik 10x niks
Cyborg=pc (politiek correct) en nobody cares. In zn solofilm zal ie zeer op de aanwezigheid van andere DC karakters leunen.
Flash=gay en te geforceerd grappig

Ed Crane

Avatar

ridjieddo "+9000

Ik zal deze film checken puur voor hem/aquaman.

Batman=ok tot goed
Superman=aardappel
Ww=casting vind ik 10x niks
Cyborg=pc (politiek correct) en nobody cares. In zn solofilm zal ie zeer op de aanwezigheid van andere DC karakters leunen.
Flash=gay en te geforceerd grappig"


Was die solofilm van Cyborg niet geschrapt?

NieuwsFilm

meest populair