Kritiek op lichaam van "skelet" Chris Pratt

Kritiek op lichaam van "skelet" Chris Pratt

Volgens sommige fans zou de Guardians of the Galaxy-ster inmiddels te dun geworden zijn!

Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt (Passengers, Jurassic World) had vroeger een aardige vetpens, maar werd helemaal afgebulkt om met een goddelijk superheldenlichaam te kunnen verschijnen in die zojuist genoemde film. Een genoegen voor veel fans van de acteur, maar tegenwoordig krijgt Pratt steeds vaker te horen van zijn fans dat hij juist te dun zou zijn geworden.

Regelmatig post de populaire Pratt korte filmpjes op zijn Instagram-account waarin hij aan zijn volgers laat zien welke snacks hij momenteel verorbert tijdens de opnames van het vervolg op Jurassic World. Aangezien de 37-jarige acteur hoogstwaarschijnlijk in dit vervolgdeel ook flink wat moet rennen en zweten in een wereld vol gevaarlijke dinosauriërs, eet hij vooral gezonde tussendoortjes om goed in vorm te blijven.

Ondanks dat Pratt dus fanatiek met zijn gezondheid bezig is en zich heeft onderworpen aan een strak voedings- en trainingsschema, krijgt hij regelmatig kritiek in de reacties onder zijn "#WHATSMYSNACK"-video's. Volgens sommige fans zou Pratt inmiddels te veel zijn afgeslankt. En Chris Pratt zou Chris Pratt niet zijn als hij niet op een komische wijze op die kritiek zou reageren.

In een uitgebreide Instagram-post schrijft de Star-Lord-vertolker het volgende: "Veel mensen hebben recentelijk opgemerkt dat ik te dun ben. Sommige noemen me zelfs een "skelet". Ik ben dan wel een man, maar dat betekent niet dat ik ongevoelig ben voor jullie reacties. Bodyshamen doet zeer."

Natuurlijk bespot Pratt zijn volgers hier, aangezien hij een bijpassende foto van een dinosaurus schedel bij het bericht heeft geplaatst. "Om mijn zekerheid over de huidige status van mijn lichaam te bewijzen, post ik bij dezen ook een recente selfie van mezelf van wat ik als een "gezond gewicht" beschouw. 225 kilo. 0% lichaamsvet," aldus de acteur. Pratt is gezond en wel vanaf 27 april te zien in Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 2. Hieronder de trailer van die prent!



NieuwsFilm

meest populair