'Sinister 2'-regisseur Ciarán Foy maakt horrorfilm 'Eli'

'Sinister 2'-regisseur Ciarán Foy maakt horrorfilm 'Eli'

Foy was eerder ook verantwoordelijk voor de Ierse horror-productie Citadel.

Ciarán Foy zal voor Broad Green Pictures de psychologische horrorfilm Eli regisseren. Trevor Marcy heeft getekend om de film te produceren voor horror-productiemaatschappij Intrepid Pictures. Daarnaast is bekend geworden dat Ian Goldberg en Richard Naing het script van David Chirchrillo zullen herschrijven en dat John Zaozirny zal produceren via Bellevue Productions.

Eli gaat over een jochie dat wordt behandeld voor een zeldzame ziekte. De afgelegen kliniek waarin hij behandeld wordt blijkt al snel een door spoken vergeven gevangenis, waar ontsnappen zo goed als onmogelijk is.

Foy's meest recente film was Sinister 2. Naast Eli werkt hij ook aan een aantal projecten voor Blumhouse Productions, waaronder The Shee. Die laatstgenoemde film zal zowel regisseren als het script voor schrijven. Foy's regiedebuut was het met verschillende prijzen bekroonde Citadel uit 2012.

De opnames van Eli moeten deze zomer nog beginnen. Verwacht wordt dat binnenkort de hoofdrolspelers zullen worden aangekondigd. Over een releasedatum heeft Intrepid Pictures nog niks vrijgegeven.

NieuwsFilm

meest populair