'Zombieland'-regisseur ingehuurd voor comicverfilming 'Archer & Armstrong'

'Zombieland'-regisseur ingehuurd voor comicverfilming 'Archer & Armstrong'

Ruben Fleischer zal de stripreeks van Valiant Comics verfilmen.

Na de Marvel- en DC-filmuniversa krijgen probeert nu ook Valiant Comics een eigen filmuniversum te creëren. The Hollywood Reporter meldt nu dat het bedrijf Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) heeft ingehuurd om hun Archer & Armstrong-film te regisseren. Terry Rossio (Pirates of the Caribbean) zal het scenario van de actie-comedy schrijven.

Archer & Armstrong is een creatie van Jim Shooter, Barry Windsor-Smith en Bob Layton en maakte in 1992 deel uit van de eerste golf Valiant-helden.Obadiah Archer is een gedisciplineerde tiener/krijger die door monniken werd opgevoed en nu terugkeert naar de moderne wereld. Armstrong (echte naam: Aram) is op zijn beurt een millennia oude dronken hedonist met speciale krachten en beschikt over oneindige kennis. De oorspronkelijke reeks over het duo nam 26 nummers in beslag.

Toen een reeks Valiant-films oorspronkelijk werd aangekondigd in 2015, zou de Sean Daniel Company de film produceren. Daniel zal dit nu doen in samenwerking met Fleischer, Jason Brown en Valiant CEO Dinesh Shamdasani. De Valiant-films worden in eerste instantie onafhankelijk ontwikkeld en daarna pas aangeboden bij de grote studio's.

Onlangs werd nog bekend dat Dave Wilson de filmversie van Bloodshot zal regisseren. Eric Heisserer (Arrival neemt het script van die film voor zijn rekening, maar ook voor de Sony-/Valiant-productie Harbinger.



NieuwsFilm

meest populair