Chris Evans wil ook na 2019 verder als Captain America

Chris Evans wil ook na 2019 verder als Captain America

Maar de keus is aan Marvel.

Recent was er het verhaal dat Chris Evans na de geplande vierde Avengers-film klaar zou zijn als Captain America. Nu lijkt het erop dat als het aan de acteur ligt, hij nog wel even doorgaat als de superheld. Tegenover Collider ging hij in op het recente verhaal en liet hij weten nog wel zin te hebben in meer.

De toekomst ligt echter niet in zijn hand. "Het ligt niet echt aan mij. Mijn contract is op. Ik ga er niet zitten en zeggen 'ik stop ermee.' Ik geloof dat Hugh Jackman 47 Wolverine-films gemaakt heeft en dat ze op de een of andere manier beter blijven worden. Het is een personage waarvan ik hou en de mensen die ze maken weten wat ze aan het doen zijn. Het systeem klopt. Ze maken goede films. Als die niet zo goed waren, zou ik een andere mening toegedaan zijn. Maar alles wat Marvel aanraakt, lijkt wel in goud te veranderen. En zoals ik zeik, hou ik van dit personage. De enige reden waarom ik ermee zou stoppen, is omdat mijn contract na Avengers 4 rond is. Praat dus met Marvel. Ik sta open voor meer, hou van het personage. Het is een beetje zoals de middelbare school. Je kijkt altijd uit naar het laatste jaar en dan plotseling ben je klaar en weet je niet zeker of je daar wel aan toe bent."

De acteur tekende in 2010 een contract voor zes films, beginnende met Captain America: The First Avenger. Met de vierde Avengers-film in 2019 heeft hij aan die verplichting voldaan. Maar als het aan Evans ligt, is het voorlopig dus niet voorbij. Marvel lijkt daar wel voor open te staan: iets soortgelijks deed de studio immers ook met Robert Downey Jr., die tekende voor Civil War, en vervolgens nog voor Spider-Man: Homecoming.

Hoe kijken jullie naar de grote hoeveelheid films waarin de Marvel-helden terugkeren? Willen jullie meer nieuwe acteurs in nieuwe rollen zien, of mag de 'oude garde' voorlopig nog wel doorgaan?



NieuwsFilm

meest populair