Amanda Seyfried verwelkomt eerste dochter

Amanda Seyfried verwelkomt eerste dochter

Thomas Sadoski is de vader.

Acteurskoppel Amanda Seyfried (Jennifer's Body) en Thomas Sadoski (tv-serie The Newsroom) kondigden een half jaartje geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kind. Nu is het eindelijk dan zover: hun vertegenwoordigers hebben aan diverse websites onthuld dat Seyfried leven heeft geschonken aan een meisje.

Het tweetal vertelde eerder aan E! Online dat ze niet konden wachten. "Ik ben er klaar voor," zei Seyfried en haar man grapte: "Ik ben doodsbang, maar ook absoluut opgewonden. Zij zal het zingen voor haar rekening nemen, ik het verschonen van de luiers."

Seyfried en Sadoski ontmoetten elkaar begin 2015, toen ze samen optraden in het toneelstuk The Way We Get By Together. Maar het was tijdens de productie van The Last Word dat ze aan het daten gingen. Begin maart gaven ze elkaar in het geheim het jawoord. Dat vertelde Sadoski toen hij The Late Late Show bijwoonde.

"We verlieten gewoon het land met een trouwambtenaar en deden ons ding. We hadden een geweldige dag, het was perfect. Zij is de persoon waar ik het meest om geef, die ik bewonder en respecteer. Het was prachtig, alles wat het hoorde te zijn." Naast de trouwambtenaar en de twee geliefden was alleen Seyfried's hond Finn aanwezig.



NieuwsFilm

meest populair