Spider-Tracer in trailer tease 'Spider-Man: Homecoming'

Spider-Tracer in trailer tease 'Spider-Man: Homecoming'

Wat is dat voor een leuk spinnetje?!

Vannacht vindt tijdens CinemaCon in Las Vegas een presentatie plaats rond het dit jaar te verschijnen Spider-Man: Homecoming van Sony Pictures en Marvel Studios. Tijdens de bijeenkomst zal de nieuwe trailer vertoond worden en deze zal aansluitend online verschijnen. Hieronder zie je de tease, met een wel heel coole gadget.

De film laat ons het eerste solo-avontuur van Tom Hollands Peter Parker zien. Opvallend aan deze derde Spider-Man in zo'n 15 jaar tijd is dat zijn pak is ontwikkeld door Tony Stark (Robert Downey Jr.), die hem rekruteerde in het verleden jaar verschenen Captain America: Civil War. Al een tijdje terug werden wat gadgets en upgrades onthuld; de trailer tease onthult dat het Spider-Man logo op de borst van Spidey ook een en andere kan. Dit is de zogenoemde Spider-Tracer; spectaculair te noemen voor onze vriendelijke buurtheld.


In de korte flits uit de film van Cop Car-kopman Jon Watts zien we ook Vulture, de slechterik van Michael Keaton. In Homecoming zien we ook rollen voor Jon Favreau (Happy Hogan), Bokeem Woodbine (Shocker), Marisa Tomei (Aunt May), Logan Marshall-Green (Phineas Mason / Tinkerer), Tony Revolori (Flash Thompson) en Zendaya (Michelle). Vanaf 6 juli in de filmtheaters. Morgen dus de complete trailer!

NieuwsFilm

meest populair