Omschrijving eerste beelden 'The Dark Tower'

Omschrijving eerste beelden 'The Dark Tower'

Nog even wachten en dan is die eerste trailer er vermoedelijk!

Tijdens de CinemaCon liet Sony Pictures de eerste bewegende beelden van The Dark Tower zien. Er is tot nu toe weinig vrijgegeven van die film, dus het is mooi dat er dan eindelijk toch beelden vrijgegeven zijn. Nu is het natuurlijk nog wachten tot die er voor het grotere publiek zijn, maar gezien de poster die onlangs vrijgegeven werd, is dat moment nabij.

De omschrijving van de beelden hebben we wel alvast. De trailer liet vooral beelden zien dan de drie hoofdpersonen: Roland Deschain (Idris Elba), de man die op een queeste is om Mid-World te redden van de Man in Black (Matthew McConaughey) en de jonge knul Jake (Tom Taylor), die een cruciale rol lijkt te spelen in het redden van de wereld.

De beelden openen met een blik op het frame van en deur, die in het midden van een woestijn staat. Daarna zien we Roland in de woestijn staan, waarna een beroemde tekst in beeld verschijnt - de openingszin van de boeken - The Man in Black fled across the Desert, and the Gunslinger followed.

Vervolgens geven de beelden vooral een idee van wat de Man in Black kan. Schijnbaar is dat behoorlijk wat, zoals getoond wordt in beelden waarin Roland en de Man in Black het tegen elkaar opnemen. Roland vertelt hem dat hij niet doodt met zijn geweer, maar met zijn hart. Hij schiet op hem, waarna de Man in Black de kogel achter zijn rug vangt.

Daarna zien we jonge knul Jake, die in New York woont en droomt van Roland en een Donkere Toren, die moet blijven staan omdat anders miljarden mensen zullen sterven. Jake's therapeut vertelt hem dat het een droom is, maar Jake denkt daar anders over. Vooral als hij vervolgens een verlaten gebouw verkent, waar een portaal hem naar de wereld van Roland brengt.

De twee ontmoeten elkaar en Roland legt hem uit dat de Toren zal vallen zolang de Man in Black overleeft en dat de hele wereld dan zal sterven. Er zijn shots van de knappe kunsten van Roland met een geweer. Als Jake ontvoerd wordt, schiet Roland de man van honderden meters afstand neer, enkel door te luisteren waar die schurk zich bevindt.

The Dark Tower gaat op 27 juli in première.



NieuwsFilm

meest populair