Algemeen

Plot nieuwe 'Jumanji' compleet anders

Geen Jumanji-spelbord, waar wat wel?

door Bram de Groot om 11:38 in Algemeen
Er zijn nieuwe details bekend over Jumanji, de verfilming van het prentenboek van Chris Van Allsburg en welke ongetwijfeld inspiratie haalt uit de Jumanji-film uit 1995 met wijlen Robin Williams. Tijdens CinemaCon in Las Vegas is de film namelijk uitgebreid gepresteerd, met een trailer, een nieuwe titel en nieuwe - flink afwijkende - plotdetails.

Vanaf heden gaat de nieuwe Jumanji-film van regisseur Jake Kasdan, bekend van onder meer Sex Tape (2014) en Bad Teacher (2011), verder onder de titel Jumanji: Welcome to the Jungle. De eerste beelden gaven tevens prijs dat een ouderwetse videogame het bekende Jumanji-bordspel vervangt.

Het betreft een game uit 1990 en deze wordt ontdekt door een groep studenten. Zij worden in het game gezogen en moeten de game spelen met de volwassen avatars in het spel, uiteraard met de gezichten van Dwayne Johnson (Fast & Furious), Jack Black (Goosebumps), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) en Kevin Hart (Get Hard).

Jumanji: Welcome to the Jungle staat gepland voor 21 december. Het lijkt er niet op dat de trailer snel online verschijnt.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Trailer was al te zien tijdens de Cinema-Con in Las Vegas.

Mav Damian

Avatar

Wow nu ik dit lees heb ik hier geen interesse meer in.

chazillionair28

Avatar

idd wat Damian zegt. Dit schreeuwt om mislukking, geef het 0 % kans. De enige reden dat het financieel een succes zou kunnen worden is i.v.m. nostalgie gevoelens, echter als veel mensen deze andere plot lezen zullen ze ongetwijfeld afhaken.

Ereptile

Avatar

Nope....nope...nope

Gregbelgie

Avatar

dan is het geen jumanji ni meer voor mij ... dat bord was nu net het verhaal

benjamin

Avatar

Op zich heb ik er geen probleem mee dat ze wat zaken veranderen, maar dit lijkt gewoon de naam over te nemen en al de rest te vervangen door wat extra aandacht voor de volwassen sterren. En dat lijkt mij gewoon niet zo boeiend...

Goku32

Avatar

Wow dit klinkt als troep, deze film word nooit zo goed als de film met Robin williams. Ik had nog hoop met The rock en Jack Black, maar na dit te hebben gelezen ga ik hem overslaan

eltorro

Avatar

Helemaal niet verkeerd om nieuwe invalshoek te proberen.

Scamander

Avatar

Inderdaad, wat eltorro zegt. Zo differentiëren ze zich ten minste een beetje van de originele Jumanji. Heb zelf geen hoge verwachtingen, maar Karen Gillan is altijd een +1.

Ed Crane

Avatar

Lijkt mij ook juist alleen maar goed dat als ze die film per se willen remaken (of boek opnieuw verfilmen, whatever), ze het juist behoorlijk anders gaan doen. Blijft de eerste film sowieso gewoon nog lekker staan.

En wie wel nog een film á la Jumanji wil met een bordspel, die kan nog het (min of meer) vervolg Zathura kijken, da's met een retro sf-bordspel en met een jonge(re) Kristen Stewart in de hoofdrol.

Master Of Films

Avatar

Wat eltorro zegt over de film. Ik ben nu veel postiever. Ik had altijd het nare gedachte gehad dat deze Jumanji een lijkenpikkerij van Robin was. Dat (b)lijkt niet zo zijn, uitgaande van nieuwe details :D

Wat Scamander zegt over Karen Gillan. Ik verwacht helaas niet dat ze haar schattige Schotse accent behoud voor deze film :(

NieuwsFilm