Plot nieuwe 'Jumanji' compleet anders

Plot nieuwe 'Jumanji' compleet anders

Geen Jumanji-spelbord, waar wat wel?

Er zijn nieuwe details bekend over Jumanji, de verfilming van het prentenboek van Chris Van Allsburg en welke ongetwijfeld inspiratie haalt uit de Jumanji-film uit 1995 met wijlen Robin Williams. Tijdens CinemaCon in Las Vegas is de film namelijk uitgebreid gepresteerd, met een trailer, een nieuwe titel en nieuwe - flink afwijkende - plotdetails.

Vanaf heden gaat de nieuwe Jumanji-film van regisseur Jake Kasdan, bekend van onder meer Sex Tape (2014) en Bad Teacher (2011), verder onder de titel Jumanji: Welcome to the Jungle. De eerste beelden gaven tevens prijs dat een ouderwetse videogame het bekende Jumanji-bordspel vervangt.

Het betreft een game uit 1990 en deze wordt ontdekt door een groep studenten. Zij worden in het game gezogen en moeten de game spelen met de volwassen avatars in het spel, uiteraard met de gezichten van Dwayne Johnson (Fast & Furious), Jack Black (Goosebumps), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) en Kevin Hart (Get Hard).

Jumanji: Welcome to the Jungle staat gepland voor 21 december. Het lijkt er niet op dat de trailer snel online verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair