Bioscoopbank voor lagere prijs bioscoopkaartje [UPDATE]

Bioscoopbank voor lagere prijs bioscoopkaartje [UPDATE]

Tijdens CinemaCon gepresenteerd: de Cinema Couch.

Tijdens CinemaCon in Las Vegas werden niet alleen nieuwe beelden uit toekomstige blockbusters onthuld. Er waren ook flink wat partijen aanwezig om hun nieuwste snufjes te tonen aan de bezoekers, vooral bioscoopeigenaren en andere branche-vertegenwoordigers. Het Amerikaanse Seating Concepts presenteerde de Cinema Couch. Volgens de producent van uiteenlopende bioscoopstoelen moet deze "bioscoopbank" een breder publiek aantrekken.

De Cinema Couch is een bank over de gehele breedte van de bioscoopzaal. Deze bank zou dus flink wat stoelen moeten vervangen. Het gevolg is dat er op die rij meer, maar krappere ruimte ontstaat. De Cinema Couch is zeg maar het tegenover gestelde van de VIP-stoelen van de Nederlandse bioscoopketen Vue. In tegenstelling tot deze duurdere zetels zou een plekje op de bioscoopbank goedkoper aangeboden kunnen worden, zeg maar als budget plaatsen.

Seating Concepts heeft tijdens CinemaCon tests uitgevoerd met de Cinema Couch, onder meer tijdens de CinemaCon-screening van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Een aantal rijen waren ingedeeld met de lange bioscoopbanken. De bezoekers zouden na de vertoning meer geïnteresseerd zijn geweest in de stand van Seating Concepts dan in de nabespreking van Walt Disney's vijfde Pirates-film.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

UPDATE: Er is ondertussen ook een foto van de "bioscoopbank" online opgedoken. Check deze hieronder... Wat zeggen jullie?

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair