'The Dark Tower' wederom uitgesteld

'The Dark Tower' wederom uitgesteld

En de trailer komt er snel aan.

Entertainment Weekly meldt dat The Dark Tower wederom uitgesteld is. De film zou op 27 juli uitkomen, maar zal nu een week later in de bioscopen gaan draaien. Het uitstel is enigszins opmerkelijk. Er is een week geleden nog een poster vrijgegeven, waar de release in juli nog op stond.

Tegelijk meldt Sony dat dit echt de laatste keer is dat de datum verschoven wordt. Er is toe besloten om The Emoji Movie iets langer de tijd te geven om wat geld te verdienen. Wat de trailer betreft, laat Sony verder weten dat die er zeer snel aan zit te komen, wat ook wel moet, aangezien die recent tijdens de CinemaCon vertoond werd.

Het is niet bepaald de eerste keer dat Nikolaj Arcels film uitgesteld is. Oorspronkelijk zou de Stephen King-verfilming in februari uitkomen, maar vervolgens werd die uitgesteld naar juli. Een van de problemen is dat er nauwelijks iets met marketing gedaan wordt, lijkt het wel.

De vraag is dan ook hoeveel vertrouwen Sony Pictures heeft in de prestaties van de film. Het idee is om een complete franchise op te bouwen rond Roland Deschain (Idris Elba) en zijn missie om Mid-World te redden. Daarbij neemt hij het samen met de jonge Jake (Tom Taylor) op tegen de mysterieuze Man in Black (Matthew McConaughey).

Sony wil niet alleen films, maar ook series maken rond het verhaal van Roland en zijn reis. Daarbij heeft de studio genoeg materiaal om mee te werken: Stephen King schreef acht boeken.

NieuwsFilm

meest populair