Schokkende 'Prometheus' en 'Alien: Covenant'-connectie onthuld

Schokkende 'Prometheus' en 'Alien: Covenant'-connectie onthuld

Dit gaat mooie beelden opleveren.

Tijdens CinemaCon in Las Vegas zijn nieuwe beelden vertoond uit Alien: Covenant. De website The Wrap was aanwezig en heeft onthuld hoe de film aansluit op Prometheus uit 2012. Let op: SPOILERS!

Volgens The Wrap belandt het schip dat het duo David (Michael Fassbender) en Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) gebruikt aan het einde van Prometheus daadwerkelijk in de thuiswereld van de Engineers. De clip tijdens CinemaCon laat zien wat er gebeurde.

Bekijk de afbeelding
In de scène wordt het schip ontvangen door honderden Engineers. David komt uit het schip en hij kijkt naar de Engineers als ze allemaal doodgaan. Uit het schip komen namelijk zwarte bommen die de complete samenleving in een zwarte drab verandert. Dit zou uiteindelijk leiden tot een plaag van Xenomorphs.

Een voice-over bij de beelden bevestigen dat David de voornaamste slechterik is die de Xenomorphs wil gebruiken om de mensheid te vernietigen: "The gods have rejected mankind as cruel, weak and full of greed. They are a dying species, grasping for resurrection. So they are leaving the Earth forever. But their power is an illusion. They don't deserve to start again, and I'm not going to let them."

Interessant! De complete film van franchise-starter Ridley Scott is te zien vanaf 18 mei.



NieuwsFilm

meest populair