Brad Pitt ziet af van rol Cable in 'Deadpool 2'

Brad Pitt ziet af van rol Cable in 'Deadpool 2'

Russell Crowe lijkt wel toegevoegd te zijn aan de lijst van meest voorname kanshebbers voor de rol.

Er wordt nog steeds gezocht naar een acteur die de rol van Cable kan vervullen in Deadpool 2, maar we kunnen een kandidaat in elk geval al afstrepen. ComicBook.com is er via regisseur David Leitch achter gekomen dat Brad Pitt heeft bedankt voor de rol. Afgelopen week circuleerde er concept art waarop we Pitt als Cable zagen, maar de afbeeldingen hebben de Oscar-winnaar niet weten te overtuigen om het op te nemen tegen de Merc with a Mouth. Aldus Leitch:

"We hebben een geweldige meeting gehad met Brad, die grote interesse toonde in de rol. We konden onze schema's helaas niet op elkaar afstemmen. Hij is een fan van Deadpool en wij zijn een fan van hem, en ik denk dat hij een fantastische Cable had kunnen spelen."

Nu Pitt niet langer genoemd wordt, lijkt Michael Shannon (Man of Steel) de grootste kanshebber te zijn. Er worden echter nog andere namen genoemd, zoals David Harbour (Stranger Things) en Russell Crowe. Crowe legde vorige maand zelfs via Twitter contact met Deadpool-bedenker Rob Liefeld, nadat fan art van hem als Cable online opdook.

Welke van de bovengenoemde acteurs zien jullie het liefst als Cable?



NieuwsFilm

meest populair