Sylvester Stallone stapt uit 'The Expendables'

Sylvester Stallone stapt uit 'The Expendables'

De studio wil door.

The Expendables-franchise moet het vanaf heden doen zonder zijn kopman Sylvester Stallone. Dit meldt Deadline. Volgens de website zijn Stallone en Nu Image/Millennium-baas Avi Lerner het niet eens geworden over de regisseur, het script en bepaalde kwalitatieve elementen voor de geplande vierde film in de reeks.

The Expendables 4 werd enige tijd geleden aangekondigd en zou in 2018 moeten verschijnen. Het zou het laatste deel moeten worden. Stallone regisseerde het eerste deel uit 2010 en was in de drie delen het belangrijkste gezicht. Opmerkelijk is dat er zo'n $20 miljoen aan salariskosten voor Stallone waren gereserveerd. Hier doet hij dus ook afstand van.

Volgens Deadline betekent dit voor Lerner niet het einde van de filmreeks. "We hebben meningsverschillen met Sly, maar die hebben we al langer dan anderhalf jaar," aldus Lerner tegenover Deadline. "Op dit moment hebben we onze eigen meningen. We zijn het eens over 95% van de dingen, maar er zijn bepaalde productie-onderwerpen waarover we het niet eens worden. Ik denk niet dat het over is, maar schrijf wat je wilt. Naar mijn idee, het is niet dood."

De bronnen van Deadline geven aan dat Sly de knoop heeft doorgehakt en de franchise inruilt voor andere uitdagingen. Gelukkig barst de Expendables-reeks van de actiehelden, met Jason Statham voorop. De drie The Expendables uit 2010, 2012 en 2014 haalden wereldwijd ruim $800 miljoen op bij een gezamenlijk productiebudget van $270 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair