Geen overgave in eerste spots 'Dunkirk'!

Geen overgave in eerste spots 'Dunkirk'!

Christopher Nolans oorlogsfilm verschijnt deze zomer.

Ondanks dat ze nog niet officieel zijn vrijgegeven door Warner Bros zwerven er online enkele eerste tv-spots voor de film Dunkirk van Christopher Nolan. Erg zijn uiteraard weer de nodige nieuwe beelden te zien.

Het zijn vijf verschillende tv-spots, ook allen met verschillende speelduur. Via onderstaande video, gepost op Twitter, kun je de spots achter elkaar bekijken.


Dunkirk vertelt het verhaal van de evacuatie van geallieerde troepen uit Duinkerken in 1940. Tijdens de Slag om Frankrijk werden Belgische, Britse en Franse soldaten door het Duitse leger vastgehouden op het strand en in de haven. Nolan reserveerde rollen voor onder meer Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cilian Murphy, Fionn Whitehead, Aneurin Barnard, James D'Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney en Harry Styles.

Dunkirk staat gepland voor 20 juli 2017. Mogelijk verschijnt later deze week een nieuwe trailer. Hieronder drie promo-afbeeldingen die afgelopen weken op het officiële Dunkirk Twitter-kanaal verschenen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair