Jackie Chan misschien in 'Ip Man 4' met Donnie Yen

Jackie Chan misschien in 'Ip Man 4' met Donnie Yen

'Ip Man 4' gaat echt in productie en Jackie Chan gaat misschien meedoen. Of wordt het toch Tony Jaa?

Eerst zei Donnie Yen (Star Wars: Rogue One, Once Upon A Time in China II), dat Ip Man 3 zijn laatste film in de Ip Man-reeks zou zijn (ook bekend als Yip Man).

Maar hij bleef spelen met het idee om toch nog een vierde film in de reeks te maken, ondanks dat Ip Man 3 een mooie afsluiting van de serie vormde en hij de film ook niet hoeft te maken bij gebrek aan aanbod: zijn ster is alleen maar hoger gaan rijzen de afgelopen jaren, met onder andere rollen in westerse blockbusters als xXx: Return of Xander Cage en Star Wars: Rogue One.

In het najaar van 2016, meer dan een jaar na het verschijnen van deel drie, kondigde Yen dan toch nog aan dat hij Ip Man 4 ging maken. Die wederom geregisseerd zou worden door Wilson Yip.

Inmiddels heeft Yen gedeeld dat de opnames voor Ip Man 4 begin 2018 van start gaan. Hij speelt ondertussen met de gedachte om Tony Jaa te laten casten als zijn opponent in de nieuwe film. Nu is daar nog een gerucht bij gekomen: dat niemand minder dan Jackie Chan ook een hoofdrol gaat krijgen in Ip Man 4. Wie zie jij liever tegen Donnie Yen vechten, Jackie Chan of Tony Jaa?



NieuwsFilm

meest populair