T-Rex terug in vervolg 'Jurassic World'

T-Rex terug in vervolg 'Jurassic World'

Maar ze beweegt wel anders.

Het gezicht van de Jurassic Park-franchise en ook nog eens de reddende engel in het laatste deel Jurassic World is uiteraard de Tyrannosaurus Rex. Aan het einde van Jurassic World zagen we de T-Rex nog even een hoop herrie maken en dat gaat hij nu ook officieel doen in het vervolg dat volgend jaar verschijnt.

Dit heeft Colin Trevorrow (Star Wars IX), producent bij deel 2, bevestigd via Twitter.


Via SlashFilm werd 2 jaar geleden bekend hoe ze zouden omgaan met de flink oudere T-Rex uit Spielbergs Jurassic Park uit 1993. Trevorrow destijds: "De T-Rex die in de film zit is de T-Rex van de originele Jurassic Park en ze is 22 jaar ouder. Maar, ze loopt niet rond te zwalken... We hebben het originele ontwerpen en uiteraard is de technologie veranderd. Dus ze beweegt iets anders, maar ze beweegt ook anders omdat ze ouder is. En we geven haar wat extra littekens en passen haar huid aan. Dus ze heeft dat gevoel van, zeg maar, een oude Burt Lancaster. En deze film is haar Unforgiven."

De vraag is uiteraard waar we de T-Rex gaan zien. Aan het einde van de kaskraker Jurassic World was ze te zien op het eiland waar de film zich afspeelde. Deel 2 wordt geregisseerd door A Monster Calls-regisseur J.A. Bayona en er zijn rollen voor onder meer Bryce Dallas Howard (Claire), Chris Pratt (Owen), Rafe Spall, B.D. Wong (Dr. Henry Wu), Toby Jones en Justice Smith.

De tweede Jurassic World verschijnt in de zomer van 2018.

NieuwsFilm

meest populair