Barry Levinson & Billy Crystal gaan voor jingle componist-komedie 'Revival'

Barry Levinson & Billy Crystal gaan voor jingle componist-komedie 'Revival'

Over een bittere man die een schoolmusical wil tegenhouden.

Komiek Billy Crystal (Monsters University) en regisseur Barry Levinson (Rain Man, Rock the Kasbah) hebben hun zinnen gezet op komedie Revival, geschreven door Phil Primason. Het tweetal is op zoek naar productiebedrijven om hen te helpen met het verwezenlijken van de film, ondanks dat ze beiden van plan zijn om ook op te treden als producent.

Het plot van Revival is een aparte. Crystal kruipt in de huid van een voormalig, legendarische Broadway-componist die net een bittere echtscheiding achter de rug heeft, welke tevens niemand ontging. Om rond te komen moet de man jingles componeren, het geld dat hij daarmee verdient gebruikt hij om zijn oude, incontinente hond Julius te steunen. Hetzelfde geldt voor zijn verslaving aan elektrische sigaretten.

Wanneer de componist op een dag ontdekt dat een school uit Staten Island aan een musical werkt, gebaseerd op een beroemd stuk van hem, raakt hij geobsedeerd met het beëindigen van de muzikale opvoering.

Deadline berichtte het nieuws. Volgens hen steekt het scenario goed in elkaar en zal het niet lang duren voordat productiebedrijven interesse tonen. Levinson en Crystal werkten voorheen samen als producenten aan Analyze This en het vervolg Analyze That.



NieuwsFilm

meest populair