Darren Aronofsky's 'Mother!' wordt een horrorfilm

Darren Aronofsky's 'Mother!' wordt een horrorfilm

Met Jennifer Lawrence en Javier Bardem in de hoofdrollen.

Darren Aronofsky's eerste film sinds Noah (2014) wordt de titel Mother! met de grote namen Jennifer Lawrence (Passengers) en Javier Bardem (The Counselor) in de belangrijkste rollen. Nu blijkt dat het een horrorfilm wordt.

Eerder werd duidelijk dat de film gaat "over een stel waarvan de relatie op de proef wordt gesteld door een ongenodigde gast die in hun huis komt en hun rustige bestaan verstoordt." Tijdens CinemaCon werd al aangegeven dat de film de nodige "thrills and chills" gaat geven aan de kijker en nu meldt een bron van The Wrap dat Mother! een horrorfilm wordt. De film zou dezelfde psycho-horror bevatten waarmee Natalie Portman een Oscar won voor haar rol in [film=https://www.filmtotaal.nl/film/19209]Black Swan[film] uit 2010.

Aronofsky schreef zelf het script en naast de rollen van Lawrence en Bardem zien we ook optredens van Michelle Pfeiffer, Domnhall Gleeson, Ed Harris en Kristen Wiig. De muziek wordt aangeleverd door componist Jóhann Jóhannsson, ook verantwoordelijk voor de muziek van films als Sicario en Arrival. Mother! moet vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscoop gaan draaien.

NieuwsFilm

meest populair