Rob Cohens big budget 'Speedhunters' moet nieuwe 'Fast & Furious'-franchise starten

Rob Cohens big budget 'Speedhunters' moet nieuwe 'Fast & Furious'-franchise starten

Met een flinke bak Chinese munten.

In 2014 werd met Need for Speed een poging gewaagd om een nieuwe race-franchise te starten. Dit lukte helaas niet, maar nu wordt een nieuwe poging gewaagd. Niemand minder dat Rob Cohen, regisseur van de eerste Fast & Furious-film, gaat de big budget racefilm Speedhunters maken.

Speedhunters speelt zich af in de nabije toekomst. Een kleurrijk team van racers raakt betrokken bij een complot rond een revolutionaire technologie die de wereld zal veranderen zoals we die kennen.

De film wordt gedragen door Jiaflix Pictures, China Movie Channel's 1905 Pictures en Lorenzo di Bonaventura en er wordt een budget van maar liefst $100 miljoen beschikbaar gesteld. Een groot deel van het geld komt uit China en voor Speedhunters moet een Chinese en internationale cast gevonden worden.

Geen rare ontwikkeling. In 2015 wist Furious 7 maar liefst $390,9 miljoen op te halen in China en ook voor Fast & Furious 8 wordt een monsterscore verwacht. De opnames moeten in juli aanvangen in Shanghai en deze moeten zich verplaatsen naar Duitsland en andere wereldwijde locaties. Speedhunters lijkt in de zomer van 2018 te moeten verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair