Vin Diesel over zijn 'ruzie' met Dwayne Johnson

Vin Diesel over zijn 'ruzie' met Dwayne Johnson

Diesel laat na al die maanden van zich horen.

Vorig jaar liet Dwayne Johnson zich uit over het samenwerken met de andere Fast and Furious acteurs en actrices. Sommigen waren volgens Johnson erg professioneel, maar er waren er een paar bij die voor de nodige problemen en irritaties zorgden. Het gerucht ging rond dat Vin Diesel degene was waar Johnson het over had; zo zou Diesel aardig wat kritiek gehad hebben op de rest van de crew en de nodige keren te laat zijn komen opdagen voor de opnames. Maanden na de opmerkingen van Johnson laat nu ook Diesel van zich horen.

''Ik denk dat de wereld onvoldoende weet heeft van de goede band die wij met elkaar hebben, zij het op een speciale en misschien zelfs wat vreemde manier. Ik geloof dat deze verhalen heel erg overdreven zijn en ik weet dat dat niet de bedoeling was van Dwayne. Ik weet dat hij respect voor me heeft en hij zich bewust is van mijn inzet voor deze franchise. We zijn zo close dat bij mij thuis iedereen hem oom Dwayne noemt''.

Diesel werkt al sinds 2001 mee aan de Fast and Furious franchise en zegt dat hij als producent alleen maar het beste wil voor Johnson en de hele onderneming: ''Ik bescherm de franchise en iedereen die er aan meewerkt, waaronder dus ook Dwayne. Meer dan hij misschien wel beseft. Maar dat geeft niks, hij hoeft het ook niet te weten, maar ik weet wel dat hij het apprecieert. Dwayne heeft maar één grote broer in deze films en dat ben ik. Ik moedig hem altijd aan en ben bovendien een grote fan van hem. Ik was namelijk de eerste multiculturele megaster in Hollywood, vóór mij bestond dat nog niet. Om nu Johnson datzelfde pad te zien volgen maakt me erg trots''.



NieuwsFilm

meest populair