Opnames 'Mission: Impossible 6' begonnen!!

Opnames 'Mission: Impossible 6' begonnen!!

Regisseur Christopher McQuarrie bracht het heuglijke feit naar buiten via zijn Twitter-account.

Regisseur Christopher McQuarrie heeft via zijn Twitter-account aangekondigd dat de opnames van Mission: Impossible 6 officieel van start zijn gegaan. In de sequel van Paramount Pictures en Skydance keren Tom Cruise en Rebecca Ferguson terug als respectievelijk Ethan Hunt en Ilsa Faust. Daarnaast zien we ook opnieuw Simon Pegg in de film. Onlangs werd ook bekend dat we Vanessa Kirby (The Crown, Everest) en Henry Cavill (Man of Steel) in nog onbekende rollen zullen zien.

McQuarrie, die eerder ook Mission: Impossible - Rogue Nation regisseerde, doet dit opnieuw voor het nieuwe deel. Hij schreef daarnaast ook het scenario. Het betreft de eerste keer dat een regisseur terugkeert voor een tweede Mission: Impossible-film. Brian De Palma regisseerde de eerste, en werd opgevolgd door John Woo, J.J. Abrams en Brad Bird.

Recent werd onthuld dat Cruise al een jaar bezig is met de voorbereidingen op een enorme stunt in de nieuwe film, maar het wordt nog even afwachten wat deze stunt precies inhoudt. McQuarrie heeft eerder laten weten dat de film veel dieper op de personages ingaat dan de eerdere vijf films.

Mission: Impossible 6 draait vanaf 2 augustus 2018 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair