'X-Men: Apocalypse'-actrice Olivia Munn weer vrijgezel

'X-Men: Apocalypse'-actrice Olivia Munn weer vrijgezel

Ze ging sinds 2014 met footballspeler Aaron Rodgers uit.

Het is door People Magazine bevestigd dat Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) een punt heeft gezet achter haar relatie met Aaron Rodgers, een quarterback van footballteam de Green Bay Packers. De 36-jarige actrice en 33-jarige sporter sloegen aan het daten begin 2014.

Twee maanden geleden gingen er verrassend genoeg berichten rond dat de twee verloofd zouden zijn geraakt, omdat Munn met een diamanten ring gespot was. Een ingewijde meldt nochtans dat de breuk op vriendelijke wijze gemaakt is. Munn en Rodgers zijn kennelijk nog goede vrienden en wensen elkaar het beste toe.

Als reden wordt er gegeven dat de twee uit elkaar gegroeid zijn en dezelfde interesses niet meer delen. Een andere bron beweert zelfs dat er kans is dat ze terug bij elkaar komen. "Ze waren samen een geweldig koppel en vochten nooit. Dus hun romance voortzetten is een mogelijkheid. Maar voorlopig hebben ze tijd nodig."

E! News bevestigde het tweetal als een koppel in mei 2014, toen ze de 49ste Academy of Country Music Awards in Las Vegas bijwoonden. Hoewel ze nooit ruzie hadden, zouden er wel elders problemen ontstaan zijn. Geruchten deden de ronde dat de familie van Rodgers niet blij was met zijn nieuwe vriendin. Met familiedrama als gevolg. Wanneer de atleet niet naar behoren presteerde op het veld, moest Munn zich soms verdedigen en ontkennen dat het niet door haar kwam.



NieuwsFilm

meest populair