[UPDATE] Kind Bradley Cooper en Irina Shayk geboren

[UPDATE] Kind Bradley Cooper en Irina Shayk geboren

Kennelijk al twee weken geleden.

Hoewel ze het niet zelf bevestigd hebben, meldt een bekende van Bradley Cooper en zijn vriendin Irina Shayk dat het tweetal pas geleden trotse ouders geworden zijn. Twee weken geleden, eind maart, zou hun eerste kind ter wereld gekomen zijn. Of het om een jongetje of meisje gaat is vooralsnog onbekend. Hetzelfde geldt uiteraard voor de naam.

Geheel vreemd is dat niet, want de twee geven veel om hun privéleven. Zo hebben ze nooit onthuld dat ze uitgingen en dat Shayk zwanger was. Nieuws van de zwangerschap verscheen vorig jaar in december. Het 31-jarige Russische model liep op de catwalk van een modeshow van Victoria's Secret en het was te zien dat ze in verwachting was.

Cooper (42 jaar) en Shayk zijn samen sinds twee jaar. De acteur uit American Sniper kwam toen uit een relatie met model Suki Waterhouse. Daarvoor ging hij ook met bekende actrices uit zoals Zoe Saldana, Reneé Zellweger en Jennifer Esposito. Met de laatstgenoemde stapte Cooper zelfs in het huwelijksbootje. Ze noemden elkaar een half jaar man en vrouw, voordat ze de scheidingspapieren ondertekenden.

Update: E! News heeft de naam en het geslacht van het kindje ontdekt. Het tweetal is ouders geworden van een meisje, dat ze Lea de Seine Shayk Cooper hebben genoemd.



NieuwsFilm

meest populair