Vroemmm, vroemmm... Tweede trailer 'Baby Driver'!

Vroemmm, vroemmm... Tweede trailer 'Baby Driver'!

Edgar Wright is terug!

Even geleden zag je al de coole eerste trailer voor de misdaadkomedie Baby Driver van regisseur Edgar Wright en hieronder kun je nu kijken naar de tweede trailer; minstens zo cool!

Met onder meer de films Shaun of the Dead (2004), Hot Fuzz (2007), Scott Pilgrim vs. the World (2010) en The World's End (2013) achter zijn naam, is de Britse Wright een zeer geliefd regisseur. Hij leek redelijk recent Marvel Studios' Ant-Man te regisseren, maar vlak voor de productiefase deed hij afstand van de regiestoel. Wright kon het naar verluidt niet eens worden over bepaalde wijzigingen in het script.

Nu keert Wright dus terug. In zijn nieuwste film had hij de beschikking over een prima cast, bestaande uit namen als Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm en Jamie Foxx. Baby Driver moet vanaf 29 juni in de Nederlandse bioscoop verschijnen.


In Baby Driver lijdt de jonge en getalenteerde Baby (Elgort) aan tinnitus (oorsuizen) en hij vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden in het besturen van vluchtauto's. Hij wil echter uit de criminele wereld stappen als hij het meisje (James) van zijn dromen ontmoet. Een mislukte overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen.

NieuwsFilm

meest populair