Video

Stevige rellen in trailer Kathryn Bigelows 'Detroit'

Met John Boyega, Hannah Murray, John Krasinski en Anthony Mackie.

door Bram de Groot om 18:02 in Video
Annapurna Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor Detroit, de nieuwe film van The Hurt Locker en Zero Dark Thirty-kopvrouw Kathryn Bigelow. Het drama gaat over de enorme straatrellen die in 1967 ontstonden in de grote Amerikaanse stad.

Detroit laat zien hoe een inval op een ongelicenseerde bar in Near West Side in Detroit ontspoord. De situatie escaleert en de National Guard wordt ingeschakeld en dit is de start van de meest verwoestende straatrellen die ooit plaatsvonden in de States. De rellen eisten de levens van 43 mensen en meer dan 1000 mensen raakten gewond. Ook werden er zo'n 2000 gebouwen verwoest.


De voornaamste rollen zijn voor John Boyega, Hannah Murray, John Krasinski, Anthony Mackie, Jack Reynor en Will Poulter en op 4 augustus moet Detoit te zien zijn in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Realistisch gefilmd en het gevoel van de jaren '60 is, van wat ik van deze beelden heb kunnen zien, goed weergegeven.

tk1989

Avatar

Een Bigelow-film is voor mij altijd een must-watch, ook al voelt deze vrij kleinschalig aan in vergelijking tot het onderwerp. Ben benieuwd.

Akke Moeka Hara

Avatar

Kathryn Bigelow male gigolo.
Zag Krasinski niet 1 keer in de trailer, so much for voornaamste rol.

benjamin

Avatar

Prima eerste trailer. Dit lijkt er eentje om wat naar uit te kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair