Problemen voor drone-piloot Sean Bean in trailer 'Drone'

Problemen voor drone-piloot Sean Bean in trailer 'Drone'

Een thriller van Jason Bourque over verlies en vergelding.

Deze week gaat thriller Drone in première en om dat te vieren hebben de makers en Screen Media Films de trailer op het net geplaatst. Drone is geregisseerd door Jason Bourque (Seattle Superstorm) en geschreven door hem, Ian Birkett, Paul A. Birkett en Roger Patterson. In de hoofdrol treffen we Sean Bean aan, o.a. bekend van The Martian en Game of Thrones.

Zie de trailer hieronder. Neil is een drone-piloot die als particuliere dienstverlener voor de CIA werkt. Voor hen voert hij allerlei geheimzinnige missies uit, waar zelfs zijn familie niet van op de hoogte is. Één van de opdrachten heeft weinig goeds gedaan voor de Pakistaanse zakenman Imir. Hij zoekt Neil op en onthult dat zijn vrouw en kind dood zijn gegaan door één van Neil's afgevuurde raketten. Wat Imir precies wilt, weet Neil niet. De hartverscheurende confrontatie zal zijn leven hoe dan ook veranderen.



Imir wordt gespeeld door Patrick Sabongui. Ook zijn er rollen voor Joel David Moore en Mary McCormack. De première vindt 17 april plaats. Vanaf volgende maand draait Drone gelimiteerd in Amerikaanse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair