Amsterdam op z'n kop in stevige trailer 'The Hitman's Bodyguard'!

Amsterdam op z'n kop in stevige trailer 'The Hitman's Bodyguard'!

Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson gaan los.

Lionsgate's Summit Entertainment heeft de eerste trailer online gezet voor The Hitman's Bodyguard. En het is een Red Band trailer, aangezien hoofdrolspelers Ryan Reynolds (Deadpool) en Samuel L. Jackson (The Avengers) duidelijk geen blad voor hun mond nemen. Een groot deel van de actiescènes werd opgenomen in Amsterdam.

Reynolds en Jackson zijn niet de enige grote namen in de actiefilm van regisseur Patrick Hughes, bekend van The Expendables 3. Er zijn ook rollen voor Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell en Richard E. Grant. Er zijn ook rollen voor de Nederlanders Barry Atsma en Noortje Herlaar. Vanaf 10 augustus in de Nederlandse bioscoop.


In The Hitman's Bodyguard besluit 's werelds beste huurmoordenaar het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Zijn oud-werkgever is de corrupte, moordzuchtige ex-president van een Oost-Europees land, met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijn beschikking. Die zal er alles aan doen om de getuigenis tegen te houden.

NieuwsFilm

meest populair