Aardse clip en Box Office-voorspelling 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Aardse clip en Box Office-voorspelling 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'

Jimmy Kimmel Live onthult verrassende scène.

Jimmy Kimmels side-kick Guillermo heeft tijdens een bezoek aan de set een mini klein rolletje bemachtigd in Guardians of the Galaxy Vol. 2. Zijn optreden in Marvel Studios-film werd ook getoond tijdens de uitzending van Jimmy Kimmel Live. Opvallend genoeg speelt de scène zich af op de aarde.

In het eerste deel is al te zien hoe Chris Pratts Peter Quill ontvoerd wordt van de aarde. Vervolgens volgt een spectaculair ruimteavontuur. In het tweede deel keren we klaarblijkelijk terug naar de aarde. Onze thuisplaneet wordt in de superheldenfilm aangevallen door een soort levende ruimtewolk.

Check hieronder de korte clip vanaf 6:06 minuten. Daarvoor zie je interviews met Pratt, Kurt Russell (Ego), Dave Bautista (Drax) en regisseur James Gunn.


Vroege voorspellingen verwachten een Noord-Amerikaanse Box Office-opening van minimaal $150 miljoen. Het eerste deel zou volgens de specialisten met $73 miljoen openen, maar kwam uiteindelijk uit op een uitstekende $94,3 miljoen. De eindscore wereldwijd stokte op een prima $733 miljoen. De complete film is eind deze maand te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair